Μία από τα ίδια η Λίβερπουλ

17:32 25/11/2012 - Πηγή: AEK365

PREMIER LEAGUE- 13η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΣΟΥΟΝΣΙ- ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: 0-0
Γήπεδο: Στάδιο της Ελευθερίας

Νέα απώλεια βαθμών για τη Λίβερπουλ, που κόλλησε στο 0-0 με τη Σουόνσι και προβλημάτισε σε ακόμη ένα ματς.

Στο 9ο λεπτό ο Σουάρες κόπηκε από τον Ρέιντζελ και στη συνέχεια ο Στέρλινγκ καθυστέρησε και δεν μπόρεσε να σκοράρει, ενώ στο 13'ο Ρέινα δεν δυσκολεύτηκε να αποκρούσει το σουτ του Ρούτλεντζ. Στο 17' το σουτ του Ενρίκε

μέσα από την περιοχή πέρασε μόλις άουτ και δύο λεπτά μετά ο Ερνάντες δε βρήκε στόχο από κοντά. Στο 24' ο Τρεμέλ είπε όχι σε συρτό σουτ του Ενρίκε,εώ στο 28' πάλι ο Ερνάντες έκανε όμορφο σουτ αλλά η μπάλα δεν του έκανε ξανά το χατίρι. Στο 30΄ο Ρέινα απομάκρυνε το σουτ του Ντε Γκουζμάν και στο 32' ήταν η σειρά του Τρέμελ να πει όχι σε σουτ του Στέρλινγκ, ενώ στο 33' το σουτ του Στέρλινγκ τράνταξε το δοκάρι της Σουόνσι. Στο 38' το σουτ του Ερνάντες έξυσε το δοκάρι του Ρέινα, ενώ στο 62' ο Ισπανός γκολκίπερ δεν ανησύχησε από την κεφαλιά του Μίτσου.

Στο 82' ο Ενρίκε έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Μίτσου και στην επόμενη φάση ο Τρεμέλ έσωσε την ομάδα του μπλοκάροντας το πλασέ του Σουάρες. Στο 84' ο Κι βρέθηκε μόνος του στο ύψος της περιοχής, αλά σούταρε απελπιστικά άουτ, ενώ στο 87' ο Ρέινα έδιωξε σε κόρνερ την κεφαλιά του Ερνάντες και από το κόρνερ ο Γουίλιαμς έπιασε νέα κεφαλιά με την μπάλα να φεύγει άουτ. Στις καθυστερήσεις ο Τρεμέλ έδιωξε εντυπωσιακά το σουτ του Σέλβεϊ.

ΣΟΥΟΝΣΙ: Τρεμέλ, Ρέιντζελ, Γουίλιαμς, Τσίκο, Ντέιβις, Μπρίτον, Ντε Γκούζμαν (85' Αγουστιέν), Ρούτλετζ (67' Ντάιερ), Ερνάντες, Μίτσου, Σέχτερ (46' Κι)

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Ρέινα, Τζόνσον, Άγγερ, Σκρτελ, Ενρίκε, Άλεν, Χέντερσον (77' Κόουλ), Τζέραρντ, Στέρλινγκ, Σουάρες, Ντάουνινγκ (77' Σέλβεϊ)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα