Μία δυνατή ΑΕΚ από φέτος, ενώ όλα έχουν πάρει το δρόμο τους

09:10 10/5/2013 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Με τα αγωνιστικά ασχολείται σήμερα η εφημερίδα γράφοντας: "Ομαδάρα από φέτος! Δέλλας και Λυμπερόπουλος έχουν ξεκινήσει ήδη τις επαφές τους, έχοντας την άνωθεν εντολή για χτίσιμο ομάδας που: 1) θα ανέβει πρώτη και σίγουρα, 2) θα γεμίζει το γήπεδο και θα ικανοποιεί τον κόσμο και 3) σε ορίζοντα διετίας θα είναι έτοιμη για να πρωταγωνιστήσει στην Α' Εθνική. Κρατάει ό,τι καλό υπάρχει από το υπάρχον έμψυχο δυναμικό, διώχνει τη "σκαρταδούρα", θα ενισχυθεί σε θέσεις - κλειδιά. "Τρελαμένος" για να μείνει με Τίγρη

ο Πετρόπουλος, στον οποίο έγινε ήδη κρούση. Προτάσεις παραμονής θα γίνουν και στους Ανάκογλου, Φούντα, Βαλεντίνο Βλάχο, Κουτρουμπή ενώ επανεξετάζονται και 3-4 ακόμα περιπτώσεις παικτών".

SPORTDAY

Όλα γυρίζουν γύρω από τον Μελισσανίδη και η SD το τονίζει: "Φουν του Τίγρη! Όλα παίρνουν τον δρόμο τους και όλοι οι δρόμοι οδηγούν στον... Μελισσανίδη". Στο ρεπορτάζ της η εφημερίδα σημειώνει: "Ακόμα δεν είναι τίποτα σίγουρο για το σε ποια κατηγορία θα αγωνιστεί την επόμενη περίοδο αλλά ήδη τα πράγματα έχουν πάρει τον δρόμο τους. Το πιο πιθανό σενάριο για την ΑΕΚ είναι να παίξει στην Football League 2 αλλά ο Δημήτρης Μελισσανίδης μετά το πλάνο κατασκευής του νέου γηπέδου της Ένωσης και το μπάσιμο του στην Ερασιτεχνική, έχει αρχίσει να μοιράζει ρόλους.

Τραϊανός Δέλλας, Νίκος Λυμπερόπουλος και Άκης Ζήκος έχουν αναλάβει το έργο αναγέννησης και έχουν ξεκινήσει τις επαφές με τους παίκτες που θα είναι η βάση της ΑΕΚ. Μερικοί από τους ποδοσφαιριστές στους οποίους έχει ήδη γίνει κρούση είναι οι Φούντας, Βλάχος, Κουτρουμπής και Ανάκογλου ενώ υπάρχουν σκέψεις και για τους Πετρόπουλο, Μητρόπουλο, Τσουμάγκα και Μπουγαϊδη.

Όλα αυτά θα πάρουν ή έχουν πάρει την σειρά τους χωρίς όμως να έχει ξεκαθαρίσει τίποτα ακόμα".

GOAL

Με τον Δημήτρη Μελισσανίδη και τους συνεργάτες του στην ΑΕΚ ασχολείται η εφημερίδα: "Έχει καταλήξει στους συνεργάτες του για το ποδοσφαιρικό τμήμα ο Μελισσανίδης". Αναλυτικά το δημοσίευμα: "Σταδιακά και με γνώμονα να αλλάξει την πτωτική πορεία των τελευταίων χρόνων της, ο Δημήτρης Μελισσανίδης χτίζει τη νέα ΑΕΚ. Μπορεί η Ενωση να ξεκινήσει για πρώτη φορά από τα χαμηλά επίπεδα της νέας Γ' Εθνικής ερασιτεχνικής κατηγορίας, ωστόσο τα σχέδια του «τίγρη» έχουν ζεστάνει τον κόσμο της ομάδας που μετά από πολλά έτη βλέπει φως στο τούνελ.

Και μέσα σε αυτά περιλαμβάνονται άνθρωποι-σημαίες του συλλόγου. Πρόσωπα που έχουν συνδέσει άμεσα το όνομά τους με μεγάλες ένδοξες στιγμές της ομάδας και που ο κόσμος τούς έχει τοποθετήσει στην κορυφή της ιστορίας.

Κορυφαίες μορφές της «κιτρινόμαυρης» πορείας στον χρόνο, όπως είναι οι Ντούσαν Μπάγεβιτς, Βασίλης Δημητριάδης, Θωμάς Μαύρος, Στέλιος Μανωλάς. Με τους δύο πρώτους η συμφωνία είναι κλεισμένη, χωρίς να έχει διασαφηνιστεί ο ακριβής τους ρόλος. Οσον αφορά τους Μαύρο και Μανωλά, εκτιμά ιδιαίτερα τις ικανότητές τους και θα τους προσεγγίσει.

Εκτός από τους Μπάγεβιτς, Δημητριάδη, δεδομένη θεωρείται και η συνεργασία με τους Τραϊανό Δέλλα, Ακη Ζήκο, Νίκο Λυμπερόπουλο. Ολοι τους θα αναλάβουν ρόλους στο προπονητικό επιτελείο, καθώς πρόκεται για άτομα εμπιστοσύνης με όρεξη για δουλειά.

Ο «Κολοσσός», μάλιστα, θα είναι ο προπονητής του συλλόγου, κάτι που έχει ήδη αποφασιστεί. Στις σκέψεις του Μελισσανίδη και στις προθέσεις του είναι να ενεργοποιήσει και άλλες μορφές της Ενωσης, όπως είναι ο Χρήστος Κωστής και ο Ηλίας Ατματσίδης, οι οποίοι μπορούν και αυτοί να προσφέρουν στη νέα εποχή και να περάσουν στις επόμενες γενιές το DNA της πραγματικής ΑΕΚ".

Keywords
Τυχαία Θέματα