«Μια ήττα δεν χαλάει την προσπάθεια»

01:20 16/11/2011 - Πηγή: AEK365

Ο τιμ μάνατζερ της Εθνικής, Τάκης Φύσσας τόνισε μετά την σημερινή ήττα της Εθνικής πως αυτό το αποτέλεσμα δεν μπορεί να χαλάσει όλη την προσπάθεια που έχει κάνει αυτή η ομάδα. «Η εικόνα μας δεν ήταν καλή. Ο προπονητής πιστεύω πως έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα, είδε παίκτες και σχήματα που ήθελε να δοκιμάσει. Απέδειξε πως δεν τον ενδιέφερε το σερί. Όλοι θέλουμε μόνο νίκες, αλλά καλύτερα που τελείωσε τώρα το σερί. Σε δύο μήνες θα πρέπει να είμαστε καλύτεροι. Όλα τα παιδιά προσπάθησαν ήθελαν τη νίκη.

Ποτέ δεν θέλεις να χάνεις, όλοι

είμαστε στεναχωρημένοι. Έχουμε περάσει στο Euro. Ο προπονητής έκανε πολλές αλλαγές, το ήθελε και θα πρέπει να σταθούμε δίπλα τους γιατί δεν μπορεί μια ήττα να χαλάσει όλη την προσπάθεια που έχει γίνει».

Για την προετοιμασία ενόψει Euro και αν προτιμά Ουκρανία ή Πολωνία: «Το επόμενο φιλικό είναι αρκετά μακριά και στην συνέχεια θα αγωνιστούμε στην προετοιμασία της ομάδας. Μέχρι τις 2 Ιουνίου θα έχουν δοθεί άλλα δύο πριν ταξιδέψουμε για Ουκρανία ή Πολωνία. Όσον αφορά την χώρα δεν έχουμε προτίμηση, είμαστε ευχαριστημένοι που προκριθήκαμε, απλά μόλις μάθουμε θα κοιτάξουμε να κλείσουμε το προπονητικό μας κέντρο. Έχουμε ήδη κοιτάξει κάποια και στην συνέχεια θα αποφασίσουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα