Ναρκωμένη η Εθνική

23:40 15/11/2011 - Πηγή: AEK365

Το αήττητο σερί των 17 αγώνων της Εθνικής μας ομάδας «έσπασε» σήμερα η Ρουμανία στην φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο Άλταχ της Αυστρίας . Η Ελλάδα ηττήθηκε με 3-1 με τον Φερνάντο Σάντος να πραγματοποιεί αρκετές αλλαγές και να αλλάζει σχήματα , χωρίς όμως να του βγαίνουν και στον αγωνιστικό χώρο. Αυτά είναι και τα στοιχεία που όπως φαίνεται στοίχησαν και στην ομάδα που δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί και διατηρήσει το σερί της.

Το ματς

Ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο διεξήχθη στο Άλταχ της Αυστρίας με την Εθνική

μας ομάδα να πραγματοποιεί νωθρό ξεκίνημα και να μην παίρνει πρωτοβουλίες. Αυτό ήταν κάτι που έδωσε το δικαίωμα στους Ρουμάνους να ελπίζουν σε κάτι καλό, αφού ειδικά στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης είχαν την υπεροχή την οποία κατάφεραν να μετουσιώσουν και σε γκολ στο 16ο λεπτό. Πιο συγκεκριμένα μετά από σέντρα του Μαζίλου η μπάλα κατέληξε στον Τόργε, ο οποίος με συρτό σουτ νίκησε τον Καπίνο και άνοιξε το σκορ. Ωστόσο το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα με τις φωνές του Φερνάντο Σάντος συνήλθε και κατάφερε με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κραγκούνη στο 34ο λεπτό να φέρει το παιχνίδι στα ίσα.

Στην επανάληψη η Ελλάδα μπήκε με τον ίδιο ρυθμό που ξεκίνησε και στο πρώτο ημίχρονο και οι Ρουμάνοι κατάφεραν να πάρουν εκ νέου τα ηνία της αναμέτρησης. Έτσι δεν άργησαν να σκοράρουν και να πάρουν το προβάδισμα στο 61ο λεπτό με σουτ του Τανάσε. Η εμφάνιση των παικτών του Φερνάντο Σάντος ώρα με την ώρα χειροτέρευε και το 3-1 ήταν θέμα χρόνου. Αυτό έγινε με τον Κιτσιου δέκα περίπου λεπτά πριν το τέλος του αγώνα και μετά το τραγικό λάθος των Μαλεζά και Μανιάτη που έδωσε την δυνατότητα στους Ρουμάνους να είναι πιο κοντά από ποτέ στη νίκη.

Τα λεπτά περνούσαν και οι διεθνείς μας δεν έβρισκαν τα πατήματά τους. Έτσι το αήττητο σερί των 17 αγώνων έλαβε τέλος, με το θετικό της υπόθεσης να είναι ότι δεν είχε κάποια βαθμολογική απώλεια, λόγω του ότι το ματς ήταν φιλικό. Αυτό βέβαια που προβληματίζει τον Πορτογάλο τεχνικό είναι η αμυντική λειτουργία κάτι που θα προσπαθήσει να διορθώσει ενόψει των επίσημων παιχνιδιών που ακολουθούν.

Keywords
Τυχαία Θέματα