Μία και μοναδική στο Τορίνο

23:43 1/12/2012 - Πηγή: AEK365

SERIE A'- 15η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ- ΤΟΡΙΝΟ: 3-0
Γήπεδο: Γιουβέντους Στάντιουμ

Σε πελατειακές έχουν εξελιχθεί οι σχέσεις των δύο ομάδων του Τορίνο, καθώς η Γιουβέντους έχει μετατρέψει την Τορίνο σε σάκο του μποξ. Η «Μεγάλη Κυρία» επικράτησε με 3-0 της μισητής αντιπάλου, που έχει να κερδίσει από το 1995 σε τοπικό ντέρμπι.

Στο 9' ο Μπουφόν είπε όχι σε σουτ του Σαντάνα, ενώ στο 23' ο Μετζιορίνι έκανε όμορφη ενέργεια αλλά δεν πλάσαρε σωστά. Στο 31' ο Ζιλέ έδιωξε δύσκολα

το σουτ του Πογκμπά, ενώ αι στο 34' επαναλήφθηκε το ίδιο σκηνικό με τον Βέλγο γκολκίπερ να νικά τον Γάλλο επιθετικό. Η Τορίνο έμεινεμε10 παίκτες στο 36ο λεπτό λόγω αποβολής του Γκλικ και στο 41' δόθηκε πέναλτι στη Γιουβέντους για χέρι του Μπάσα. Ωστόσο ο Πίρλο έστειλε την μπάλα στις κερκίδες και σπατάλησε σπουδαία ευκαιρία.

Στην επανάληψη η Γιούβε μπήκε πολύ δυνατά. Στο 49΄ο Πογκμπά δε μπόρεσε επαφής να κάνει το 10 με κεφαλιά και στο επόμενο λεπτό ο Ζιλέ είπε όχι σε σουτ του Πίρλο, ενώ στο 54' το σουτ του Βούτσινιτς έφυγε μόλις άουτ. τελικά η πίεση των γηπεδούχων απέφερε καρπούς στο 57'. Ο Τζιοβίνκο έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο Μαρκίζιο με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι έκανε το 1-0. η Γιουβέντους συνέχισε να πιέζει και στο 67' ο Βούτσινιτς τροφοδότησε τον Τζιοβίνκο κι εκείνος με διαγώνιο σουτ έκανε το 2-0. Ακολούθησε σωρεία επεμβάσεων του Ζιλέ και στο 83' ο Μαρκίζιο με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το τελικό 3-0.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μπουφόν, Λιχτστάινερ, Μπαρτζάλι, Μπονούτσι, Ντε Τσέλιε (61' Ασαμόα) Πίρλο, Πογκμπά, Μαρκίζιο, Τζιακερίνι (46' Μπέντνερ), Βούτσινιτς, Τζιοβίνκο (77' Μάτρι).

ΤΟΡΙΝΟ: Ζιλέ, Νταρμιάν, Γκλικ, Ογκμπόνα, Ντ'Αμπρόζιο, Τσέρτσι (77' Σανσόνε), Γκάτσι, Μπάσα, Σαντάνα, Μετζιορίνι (40' Ντι Τσεζάρε), Μπιάνκι (63' Στεφάνοβιτς)

BAΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα