«Μια νέα γενιά ηγετών θα σώσει την Ελλάδα»

21:17 27/4/2012 - Πηγή: AEK365

Σε εκδήλωση του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ στο Κέιμπριτζ της Μασσαχουσέττης παρεβρέθηκε η Γιάννα Αγγελοπούλου, η οποία ανέφερε ότι το «κλειδί» για τη λύση των προβλημάτων τα οποία δημιούργησαν την κρίση που αντιμετωπίζει σήμερα η Ελλάδα είναι μια νέα γενιά ηγετών.

Όπως ανέφερε, η κυρία Αγγελοπούλου, «σε όλη μου την πορεία ως δημοτική σύμβουλος, Βουλευτής

και Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής των Ολυμπιακών Αγώνων έζησα από κοντά τα προβλήματα που δημιούργησαν τις κρίσεις που αντιμετωπίζει η Ελλάδα σήμερα.

»Η διαφορά έγκειται ότι στην πορεία προς το 2004 αναδείξαμε μια νέα κουλτούρα ειλικρίνειας, συνεργασίας, ομαδικής δουλειάς, προσήλωσης στο στόχο και σκληρής - πολλής σκληρής δουλειάς. Δείξαμε ότι εμείς οι Έλληνες μπορούμε, ότι η Ελλάδα είναι μια σύγχρονη χώρα - μια χώρα που μπορεί να ανταποκρίνεται σε δύσκολες προκλήσεις. Αυτό το πνεύμα χάθηκε την επόμενη μέρα των Αγώνων. Λυπάμαι πραγματικά για αυτό.

»Ελπίζω ότι η χώρα μου θα επανακτήσει αυτή τη διάθεση και πιστεύω ακράδαντα ότι το κλειδί για να το καταφέρει είναι μια νέα γενιά ηγετών».

Στην εκδήλωση συμμετείχαν και ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ κ. Μπιλ Κλίντον και ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου κ. Ντέιβιντ Ελγουντ.

Keywords
Τυχαία Θέματα