Μια βραδιά γεμάτη παραμύθια αγάπης... (ΦΩΤΟ)

20:26 18/2/2013 - Πηγή: AEK365

Το Κέντρο Μελέτης και Διάδοσης Μύθων και Παραμυθιών διοργανώνει σειρά αφηγήσεων με γενικό τίτλο " Να σου πω... να δεις... λόγος που φτάνει στο αυτί κι εικόνες ζωγραφίζει, έξι Κυριακές από τον Φεβρουάριο έως τον Απρίλιο του 2013 στο Μουσείο Νεώτερης Κεραμεικής (Μελιδώνη 4-6, Θησείο).

Την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου στις 21.00 θα ακούσουμε και θα «δούμε» Παραμύθια για την αγάπη «Μ' αγαπά - δε μ' αγαπά...».

Είναι ερώτημα; Είναι σκέψη; Τι είναι η αγάπη; Μέσα από ιστορίες, άλλοτε γλυκές κι άλλοτε πικρές, θα γνωρίσουμε τη δύναμη της αγάπης.... Ήρθε η ώρα!

Αφήγηση: Σοφήλια Τσορτέκη

Μουσική: Ρόζα Αγγελή

Χώρος παραστάσεων: Μουσείο Νεώτερης Κεραμεικής, Μελιδώνη 4-6, Θησείο (πλησίον ηλεκτρικού σταθμού Θησείου. Πρώτη κάθετος της οδού Ασωμάτων)

Το Μουσείο είναι προσβάσιμο από άτομα με κινητικά προβλήματα, καθώς διαθέτει ειδική ράμπα για αναπηρικά αμαξίδια στην είσοδό του.

Πληροφορίες - κρατήσεις: 6977625122

Γενική είσοδος: 5 ευρώ

Διατίθενται και εκπτωτικές κάρτες παρακολούθησης πολλαπλών παραστάσεων.

Λίγα λόγια για τους Συντελεστές

Σοφήλια Τσορτέκη

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1985. Είναι Απόφοιτος της Ανωτέρας Δραματικής Σχολής «Εμπρός» (2009) και της Σχολής Αφηγηματικής Τέχνης του «Κέντρου Μελέτης και Διάδοσης Μύθων και Παραμυθιών» (2010) με το οποίο έχει συνεργαστεί στη Γιορτή Παραμυθιών της Κέας ως εθελόντρια και ως αφηγήτρια (2006-2012), στο Παιδικό Φεστιβάλ λόγου, έκφρασης και δημιουργίας, στο Ελληνικό (2011, 2012) και στην Παγκόσμια ημέρα αφήγησης στο Μουσείο Νεώτερης Κεραμεικής (Αθήνα 2010). Επίσης έχει συμμετάσχει στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα Α.Τ.Τ.Ι.Κ. , Grundtvig «εκπαίδευση και πολιτισμός» που υλοποίησε το Κέντρο Μελέτης και Διάδοσης Μύθων και Παραμυθιών, ως μια από τις αφηγήτριες της ελληνικής αποστολής στη Δανία. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια θεάτρου, αφήγησης παραμυθιού, κουκλοθεάτρου και θεατρικού παιχνιδιού, ενώ ασχολείται με τη δημιουργική απασχόληση παιδιών. Ως ηθοποιός έχει πάρει μέρος στο Φεστιβάλ Ροές, με την θεατρική ομάδα «Per-theater-formance».

Ρόζα Αγγελή

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Είναι μουσικός και ηθοποιός. Το 2006 πήρε πτυχίο κλασικής κιθάρας και το 2009 αποφοίτησε από την δραματική σχολή «Μοντέρνοι Καιροί» του Κ. Νταλιάνη. Έχει παίξει στις παραστάσεις: Τα 22 τραγούδια( σκηνοθεσία Κ. Γάκης, πολυχώρος Θέα, 2011), Η Σκάλα του Σωκράτη Καψάσκη (σκην. Κ. Γάκης,1o low budget festival ,2010), Τραγούδια για το πολύ και το ελάχιστο(σκην. Κ. Γάκης, θέατρο Πορεία, 2010), Θεραπαινίδες του Β. Ανδρέου (σκην. Β. Ανδρέου, θέατρο Συνεργείο,2010), Questions (σκην. Δ. Τσιάμης, φεστιβάλ Ροές, 2005). Ως μουσικός, έχει τραγουδήσει σε μουσικές σκηνές ενώ διδάσκει κλασική κιθάρα και μουσικό παιχνίδι σε παιδιά. Η πρώτη της επαφή με τα παραμύθια ήταν το καλοκαίρι του 2012, όπου συμμετείχε στην 10η Γιορτή Παραμυθιών στην Κέα, πλάι στην αφηγήτρια Σοφήλια Τσορτέκη, με την σύνθεση παραμυθιών «Παραμύθια για την αγάπη» (τραγούδι- κιθάρα- μουσική επιμέλεια παραμυθιών).

Περισσότερα και για τις υπόλοιπες παραστάσεις μπορείτε να δείτε εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα