Μιλάει με Δημητρέλο και Λίνεν ο Κοντοές

17:27 7/1/2013 - Πηγή: AEK365

Όπως ενημερωθήκατε νωρίτερα από το aek365, η εκδίκαση της προσφυγής του Γιάννη Κοντοέ, που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα το απόγευμα, αναμενόταν να αναβληθεί. Κάτι που έγινε, μιας και οι δύο πλευρές συμφώνησαν να δοθεί μια παράταση μερικών ημερών στην υπόθεση, προκειμένου να υπάρξει μια επαφή μεταξύ τους και να συζητηθεί η περίπτωση του 26χρονου αμυντικού.

Μετά από αυτή την κίνηση, που έγινε με τη σύμφωνη γνώμη και των δύο πλευρών, αναμένεται να υπάρξει μια επικοινωνία (σ. σ. πιθανότατα μέχρι το βράδυ) μεταξύ του Ανδρέα Δημητρέλου,

του Έβαλντ Λίνεν και του παίκτη, ώστε να συζητηθεί το ζήτημα και να ξεκαθαριστεί οριστικά τι θα γίνει. Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα τα πάντα στην περίπτωση του Κοντοέ παραμένουν «ανοικτά», καθώς ο 26χρονος περιμένει να δει αν μπορούν να υπάρξουν οι εγγυήσεις από την πλευρά της διοίκησης, που θα τον κάνουν να παραμείνει στην ομάδα, κάτι που αποτελεί και επιθυμία του Έβαλντ Λίνεν.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί πως ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ παραμένει ιδιαίτερα προβληματισμένος με την κατάσταση που επικρατεί το τελευταίο διάστημα στην «Ένωση» και το χθεσινό συμβάν, με την εισβολή των οπαδών στην προπόνηση, τον προβλημάτισε ακόμα περισσότερο. Ωστόσο, μέχρι να γίνει η επικοινωνία με την διοίκηση και τον προπονητή τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί και όπως προείπαμε, όλα τα σενάρια είναι πιθανά.

Keywords
Τυχαία Θέματα