Μιλάει σε παίκτες και υπαλλήλους

14:56 21/3/2012 - Πηγή: AEK365

Ζορίζουν τα πράγματα στην ΑΕΚ και πλέον τα δεδομένα μοιάζουν πιο ξεκάθαρα από ποτέ. Σύμφωνα με τα όσα μπορεί να γνωρίζει μέχρι στιγμής ο Ανδρέας Δημητρέλος, πρόθεση των μετόχων της «ομάδας» Νικολαϊδη είναι να μην βάλουν λεφτά και ως εκ τούτου μοναδική περίπτωση για εισροή χρημάτων στα ταμεία της ΠΑΕ, είναι από τον υποψήφιο επενδυτή. Όπως έχει ενημερωθεί από χθες το βράδυ ο πρόεδρος της ΑΕΚ, ο αριθμός του swift (παγκόσμιο σύστημα

μεταβίβασης ηλεκτρονικών τραπεζικών μηνυμάτων) θα έχει φτάσει αύριο στα γραφεία της Ένωσης, εφόσον σήμερα σταλούν τα πρακτικά της απόφασης του Δ.Σ. και από εκεί εξαρτάται και το μέλλον της ομάδας.

Αν και εφόσον όλα κυλήσουν όπως αισιοδοξούν στην ΠΑΕ, την Παρασκευή θα ξεκινήσουν οι πληρωμές προς παίκτες (όπως ενημερώθηκαν σχετικά από χθες) και υπαλλήλους και παράλληλα θα ζητηθούν και οι υπογραφές για την αδειοδότηση. Σε αντίθετη περίπτωση και εφόσον δεν φανούν τα χρήματα των επενδυτών, τότε ο Δημητρέλος προτίθεται να πάει στην αυριανή προπόνηση για να ενημερώσει τους παίκτες για τις εξελίξεις που υπάρχουν και μάλιστα φέρεται έτοιμος να δώσει όποια χρήματα υπάρχουν και θα υπάρξουν στα ταμεία (δηλαδή τις 500.000 ευρώ του Χατζηιωάννου και τα χρήματα που θα σταλούν κάποια στιγμή από ΟΠΑΠ και τηλεοπτικό), προκειμένου να αποσπάσει τις υπογραφές τους, αν και κάτι τέτοιο -με το κλίμα που υπάρχει στα αποδυτήρια- μοιάζει απίθανο.

Keywords
Τυχαία Θέματα