Ντελ Πιέρο: Υπερήφανος για την πρόκριση

14:32 21/3/2012 - Πηγή: AEK365

Η Γιουβέντους, έπειτα από ένα συγκλονιστικό αγώνα που κρίθηκε στην παράταση, πήρε την πρόκριση για τον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας κόντρα στην Μίλαν με τον Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο να μην κρύβει την υπερηφάνεια του για την επιτυχία της αγαπημένης του ομάδας.

Ο έμπειρος επιθετικός ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ λίγο πριν ο Βούτσινιτς διαμορφώσει το τελικό 2-2 με τον Ντελ Πιέρο να δηλώνει μετά το τέλος του αγώνα στο Τορίνο: "Σημαίνει τόσα πολλά για εμάς. Είμαι υπερήφανος που καταφέραμε να φτάσουμε στον τελικό. Ήταν ωραία που έπαιξα

απόψε και πιστεύω πως είδατε την χαρά μου μόλις πέτυχα το γκολ. Τώρα θα παλέψουμε και στις δυο διοργανώσεις και στο πρωτάθλημα θα προσπαθήσουμε να δυσκολέψουμε μέχρι τέλους την Μίλαν".

Ο πρώην μέσος της Μίλαν, Αντρέα Πίρλο, δήλωσε για την επιτυχία της Γιουβέντους: "Ήταν ένα μεγάλο παιχνίδι και είμαστε χαρούμενοι με την επιτυχία μας. Περάσαμε στον τελικό του Κυπέλλου κάτι που είχαμε θέσει ως στόχο από την αρχή. Θέλαμε να κερδίσουμε βέβαια, αλλά μετράει περισσότερο η πρόκριση. Δεν σκεφτόμαστε ούτε την κούραση ούτε το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα στην Ίντερ. Τώρα θα το γιορτάσουμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα