Μίλησε στο τέλος η Μίλαν

23:42 18/9/2013 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE 8ος ΟΜΙΛΟΣ - 1η αγωνιστική

ΜΙΛΑΝ-ΣΕΛΤΙΚ: 2-0

ΓΗΠΕΔΟ: Σαν Σίρο

Με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά η Μίλαν πήρε τη νίκη απέναντι στην εξαιρετική Σέλτικ που αδικείται από το σκορ. Οι "ροσονέρι" μπήκαν δυνατά στο ματς και μόλις στο 4ο λεπτό είχαν ευκαιρία

με τον Μπαλοτέλι (έδιωξε ο Φόρστερ). Στο 21' ο Μάτρι έπιασε την κεφαλιά με την γκολκίπερ της Σέλτικ να λέει πάλι "όχι". Έντεκα λεπτά μετά ο Νοτσερίνο βρέθηκε σε ιδανική θέση αλλά δεν βρήκε στόχο. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Μπαλοτέλι έκανε το σουτ με την μπάλα να κοντράρει και να καταλήγει μόλις άουτ. Η Σέλτικ στην επανάληψη ξεκίνησε καλά και στο 51' είχε ευκαιρία με τον Σαμαρα ενώ στο 68' ο Αμπιάτι είπε "όχι" στον Μπράουν. Στο 80' οι Σκοτσέζοι άγγιξαν το γκολ με τον Στόουκς να εκτελεί φάουλ και να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι. Ενώ λοιπόν η Σέλτικ πίεζε στο 82' ο Μπαλοτέλι βρήκε τον Σαπάτα και αυτός άνοιξε το σκορ με τη βοήθεια της τύχης καθώς το σουτ βρήκε στον Ιζαγκουίρ. Τέσσερα λεπτά μετά ο Φόρστερ έδιωξε το φάουλ του Μπαλοτέλι όμως στην επαναφορά ο Μουντάρι σκόραρε.

ΜΙΛΑΝ: Αμπιάτι, Τζακάρντο, Μεσές, Σαπάτα, Κονστάντ (76'Ρομπίνιο), Μπίρσα (62'Εμάνουελσον), Ντε Γιονγκ, Μουντάρι, Νοτσερίνο, Μάτρι (87'Πόλι), Μπαλοτέλι.

ΣΕΛΤΙΚ: Φόρστερ, Ιζαγουίρ, Φαν Ντάικ, Αμπρόουζ, Μάθιους (75'Μπερίγκτερ), Μπράουν, Λούστιγκ, Μουλγκριού (89'Μπιτόν), Κόμονς (77'Πούκι), Σαμαράς, Στόουκς.

Keywords
Τυχαία Θέματα