Μην μασάς και προχώρα!

00:01 17/3/2012 - Πηγή: AEK365

Η νίκη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ήταν μια (πολύ) ευχάριστη νότα για την «κιτρινόμαυρη οικογένεια» μέσα στα πολλά και μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ΑΕΚ. Και το Σάββατο στην Αρκαδία η Ένωση απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης καλείται να κερδίσει και να συνεχίσει στον… καλό δρόμο που έδειξε στον κόσμο της την περασμένη Κυριακή. Κάτι που θέλουν πολύ ο Νίκος Κωστένογλου και οι ποδοσφαιριστές του που εν μέσω πολλών προβλημάτων καλούνται σε κάθε ματς να κρατούν την σημαία της ΑΕΚ

ψηλά.

Για το ματς της Αρκαδίας ο Κωστένογλου έχει τρεις σημαντικές απουσίες. Ο Δέλλας είναι ανέτοιμος και οι Βάργκας – Λαγός τιμωρημένοι, κάτι που μειώνει το (ήδη μικρό) ρόστερ του και τις επιλογές που έχει. Ο τεχνικός της Ένωσης αναμένεται να επαναφέρει μετά από αρκετό καιρό τον Χοσέ Κάρλος στην 11αδα σε ρόλο οργανωτή, τοποθετώντας από πίσω του το δίδυμο των Καφέ – Μάκου. Αυτή θα είναι και η μοναδική αλλαγή συγκριτικά με την 11άδα του ντέρμπι με τον ΠΑΟ, αφού ο «Κωστέ» στηρίζει την ομάδα που έκανε χαρούμενο τον κόσμο της.

Στην άμυνα του δικεφάλου μπροστά από τον Κωνσταντόπουλο θα είναι ο Γεωργέας (δεξιά), ο Καράμπελας (αριστερά) και οι Μανωλάς – Κοντοές (στο κέντρο της), ενώ στην επίθεση σέντερ φορ θα είναι ο Λυμπερόπουλος έχοντας δίπλα του τον Σιαλμά και τον Λεονάρντο από τα άκρα. Στόχος της ΑΕΚ είναι να λιγοστέψει τους κινδύνους και να είναι αποτελεσματική στην επίθεση για να φύγει με την νίκη από την Αρκαδία, εκεί που θα έχει και πάλι τους φίλους της στο πλάι της.

Keywords
Τυχαία Θέματα