Μήνυσε τη σύζυγό του επειδή ήταν άσχημη!

14:48 25/10/2012 - Πηγή: AEK365

Ένας Κινέζος αποφάσισε ότι δεν πάει άλλο, με τη γυναίκα του και αποφάσισε να τη χωρίσει. Έτσι κατέθεσε αίτηση διαζυγίου, όμως δεν σταμάτησε εκεί. Ο άντρας μήνυσε τη γυναίκα του επειδή ήταν πολύ άσχημη και μάλιστα το δικαστήριο τον δικαίωσε!

Όπως είπε στο δικαστήριο ο Γιαν Φενγκ, ήταν πολύ ερωτευμένος με τη γυναίκα του και ζούσαν ευτυχισμένα, μέχρι που εκείνη έμεινε έγκυος. Όταν γεννήθηκε η κόρη τους, σύμφωνα με τον Γιάν, η μικρή ήταν άσχημη σε ανατριχιαστικό βαθμό, και δεν έμοιαζε καθόλου σε κανέναν από τους δύο γονείς της.

Έτσι, άρχισε να κατηγορεί τη σύζυγό

του ότι τον απάτησε και το παιδί δεν είναι δικό τους. Τελικά έμαθε τελικά το μεγάλο μυστικό της: Πριν τον γνωρίσει είχε ξοδέψει περισσότερα από 100.000 δολάρια σε πλαστικές επεμβάσεις για να βελτιώσει την εικόνα της, κάτι που δεν του είχε αποκαλύψει ποτέ!

Ο Φενγκ δεν μπόρεσε να αντέξει το ψέμα και κατέθεσε αίτηση διαζυγίου μηνύοντάς την παράλληλα για εξαπάτηση και επειδή τον έπεισε να την παντρευτεί χρησιμοποιώντας δόλια μέσα.

Ο - άντρας- δικαστής δικαίωσε τον Φενγκ και αποφάσισε ότι η γυναίκα θα πρέπει να καταβάλει ως αποζημίωση 120.000 δολάρια στον πρώην σύζυγό της.

Keywords
Τυχαία Θέματα