Μίτσελ: Να νικήσουμε και να προκριθούμε

08:12 28/11/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε στο Παρίσι από την Παρί Σεν Ζερμέν και τώρα για να προκριθεί στους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ θα πρέπει να κερδίσει την Άντερλεχτ στο Φάληρο με τον Μίτσελ να υπογραμμίζει πως ο Ολυμπιακός θα πρέπει να αποδεχτεί το αρνητικό αποτέλεσμα με την Παρί και να στρέψει την προσοχή του στο ματς με τους πρωταθλητές Βελγίου.
Αναλυτικά όσα

δήλωσε ο Ισπανός προπονητής του Ολυμπιακού, Μίτσελ, στην συνέντευξη Τύπου
«Στο ποδόσφαιρο δεν μπορούμε να μιλάμε για δίκαιο ή άδικο αποτέλεσμα ή για τύχη και ατυχία. Πρέπει να αποδεχτούμε το αποτέλεσμα και να κοιτάξουμε την Άντερλεχτ. Να νικήσουμε και να προκριθούμε.
Στις πέντε αγωνιστικές έχει φανεί ότι αξίζουμε την πρόκριση και γι' αυτήν θα παλέψουμε κόντρα στην Άντερλεχτ. Έχω την εντύπωση ότι όταν το ματς ήταν 1-1, η Παρί θα ήθελε να το τελειώσει εκείνη τη στιγμή. Ούτε έψαχνε την ευκαιρία που της δόθηκε στο τέλος. Φυσικά, έχει την ποιότητα και τους παίκτες για μία τέτοια νίκη. Δεν μπορεί κανείς να πει κάτι διαφορετικό.
Δεν πιστεύω ότι το πρόβλημα είναι η επιλογή των παικτών. Είχαμε δύο προβλήματα: Δεν κάναμε αυτά που είχαμε σχεδιάσει και δείξαμε περισσότερο σεβασμό στην Παρί απ' όσο έπρεπε. Σε πολλές περιπτώσεις, μας έλειψε η τόλμη. Σε πολλές επιθέσεις μας, σεβαστήκαμε υπερβολικά τον αντίπαλο.
Το πιο θετικό που μας μένει είναι ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να παίζει για τη νίκη σε οποιοδήποτε γήπεδο και με οποιονδήποτε αντίπαλο. Το αρνητικό είναι ότι δεν μπορείς να δέχεσαι γκολ στο τελευταίο λεπτό με τον αντίπαλο να έχει λιγότερους παίκτες.
Ο Μήτρογλου έκανε καλή δουλειά. Βοήθησε και σε αυτόν τον αγώνα. Είναι ένα από τα χαρακτηριστικά που έχει βελτιώσει στο παιχνίδι του. Είμαστε ανήσυχοι με τον τραυματισμό του. Θα ξέρουμε την Πέμπτη ακριβώς για πόσες μέρες δεν θα τον έχουμε μαζί μας»

Keywords
Τυχαία Θέματα