Μόγες: Ότι περνάει από το χέρι μας για να πάμε τελικό

11:52 9/4/2014 - Πηγή: AEK365

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα παίξει στο Μόναχο κόντρα στην Μπάγερν με σκοπό να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να φτάσει στον τελικό της Λισαβόνας όπως υπογράμμισε ο Ντέιβιντ Μόγες ο οποίος πρόσθεσε πως ο Γουέιν Ρούνεϊ έκανε ένεση για να μπορέσει να παίξει.
Σε δηλώσεις του ενόψει της ρεβάνς του 1-1 στην "Allianz Arena", ο Σκωτσέζος τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τόνισε: "Οι παίκτες είναι συγκεντρωμένοι στο ματς και θα κάνουμε τα πάντα για να παρουσιαστούμε καλύτεροι από το πρώτο παιχνίδι. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα με μεγάλη ποιότητα, αλλά εμείς θα

κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να πάμε στον τελικό.
Θα προσπαθήσουμε να έχουμε την κατοχή της μπάλας και οι παίκτες είναι κατάλληλα προετοιμασμένοι για την αναμέτρηση. Είναι σαν ένα παιχνίδι Κυπέλλου και πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας στο δεύτερο μισό. Πρέπει να δείξουμε το πνεύμα που δείξαμε στο πρώτο παιχνίδι και να υπερασπιστούμε την παρουσία μας στον θεσμό, η οποία είναι πολύ καλή".
Στην συνέχεια ο Ντέιβιντ Μόγες δήλωσε: "Ο Γουέιν Ρούνεϊ έκανε ένεση για να παίξει, αλλά το ήθελε πολύ και ο ίδιος. Ήταν αποφασισμένος να αγωνιστεί και θα ήμασταν τρελοί αν προσπαθούσαμε να του στερήσουμε αυτή την ευκαιρία".

Keywords
Τυχαία Θέματα