Χέρι ρεεεε!!! (VIDEO)

20:26 6/10/2013 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ:7η αγωνιστική

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ-ΟΦΗ :1-1

ΓΗΠΕΔΟ: ΔΑΚ Κομοτηνής

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΝΤΙΤΣΟΣ

Πανθρακικός και ΟΦΗ αναδείχθηκαν ισόπαλοι (1-1) για την 7η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα, με την φάση του γκολ των Κρητικών να σημαδεύει την αναμέτρηση.

Ο λόγος είναι πως η μπάλα μπήκε στα δίχτυα, αφού πρώτα βρήκε στο χέρι του σκορερ. Φάση, η οποία δείχνει το επίπεδο της ελληνικής διαιτησίας.

Το ματς

Ο αγώνας στην Κομοτηνή ξεκίνησε με τους ποδοσφαιριστές του Άκη Μάντζιου να παίρνουν από νωρίς τον έλεγχό του και μόλις στο 10' να δημιουργούν την πρώτη σημαντική ευκαιρία με την διπλή προσπάθεια του Μπαϊκαρά, ο οποίος όμως δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίκτυα. Στο 26' ο Κάσες εκτέλεσε το φάουλ ο Ζεκίνια έπιασε την πρώτη κεφαλιά και ο Ρομέου επίσης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίκτυα για το 1-0. Όμως, οι Κρητικοί ουσιαστικά στην πρώτη ευκαιρία τους στο ματς κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 50', με τον Γιώργο Μακρή να στέλνει την μπάλα στα δίκτυα εμφανώς με το χέρι να "γράφει" το 1-1 και να προκαλεί τις έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων.Στα λεπτά που ακολούθησαν οι δύο ομάδες έψαξαν το δεύτερο γκολ και παρά τις ευκαιρίες που έχασαν ο μεν Πανθρακικός με τους Τζάνη και Ζος και ο δε ΟΦΗ στις καθυστερήσεις, το σκορ δεν άλλαξε και το 1-1 ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Ντιόγκο, Μίκουλιτς, Ζεκίνια (77' Κατσικοκέρης), Λαδάκης (50' Εμπόου), Ζος, Κασές (68' Μερίνο), Μπαϊκαρά, Τζάνης, Ντος Σάντος.

ΟΦΗ: Δασκαλάκης, Βερόν, Τριποτσέρης, Παπάζογλου (82' Μακουκούλα), Ζε Εντουάρντο (54' Κουτσιανικούλης), Ζβασίγια, Περογαμβράκης, Μπούρμπος, Φραγκουλάκης (67' Λαμπρόπουλος), Μακρής, Μιλιάζες.

Keywords
Τυχαία Θέματα