Μοιρασιά στην Παμπλόνα

23:52 23/4/2012 - Πηγή: AEK365

ΙΣΠΑΝΙΑ ΛΑ ΛΙΓΚΑ - 34η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΟΣΑΣΟΥΝΑ-ΜΑΛΑΓΑ 1-1

ΓΗΠΕΔΟ: Ρέινο Ντε Ναβάρα

Μετά απο ένα ανοιχτό παιχνίδι, Οσασούνα και Μάλαγα ήρθαν ισόπαλες με σκορ 1-1 στο «Ρέινο Ντε Ναβάρα» και πήραν απο έναν πόντο σε αυτή την 34η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος. Οι Βάσκοι μετά απο αυτό το αποτέλεσμα ανέβηκαν στην 7η θέση, ενώ απο την μεριά τους οι Ανδαλουσιανοι παραμένουν 4οι και είναι φυσικά το μεγάλο φαβορί για να μείνουν στην τετράδα

η οποία και οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν.

Εξαιρετικό παιχνίδι στο πρώτο μέρος με ρυθμό, φάσεις και δύο ομάδες που... έψαχναν το γκολ. Εκείνη που έφτασε πάντως πιο κοντά στο να σκοράρει ήταν αυτή του Πελεγκρίνι, καθώς στο 36' είχε δοκάρι με τον Βάσκο αριστερό μπακ χαφ, Νάτσο Μονρεάλ. Στην επανάληψη το ματς ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για την Οσασούνα που κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ στο 54' με τον Νίνο, μετά απο ασίστ του Τσεχούδο. Απο εκεί και πέρα οι Ανδαλουσιανοι ανέβασαν την απόδοση τους, πίεσαν και «άγγιξαν» το γκολ στο 61' με τον Ρουντ Φαν Νίστελροι. Η υπεροχή τους απέφερε καρπούς τελικά 6 λεπτά αργότερα όταν ο Σάντι Καθόρλα με σουτ έξω απο την μεγάλη περιοχή νίκησε τον Φερνάντεθ και έκανε το 1-1. Στο 87' η Μάλαγα έφτασε κοντά στο δεύτερο γκολ που θα της έδινε το «τρίποντο» αλλά σε κεφαλιά του Καμάτσο η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και έφυγε άουτ.

ΟΣΑΣΟΥΝΑ: Φερνάντεθ, Μπερτράν, Φλάνιο, Λόλο, Νταμιά, Τσεχούδο, Νεκουνάμ, Πουνιάλ, Νίνο, Τίμορ (74' Λαμάχ), Λέκιτς (78' Ονβού).

ΜΑΛΑΓΑ: Καμενί, Σάντσεθ, Ντεμικέλις, Γουέλιγκτον, Μονρεάλ, Καμάτσο, Μαρέσκα, Καθόρλα, Χοακίν (70' Ελισέου), Ίσκο (90' Ντούντα), Ρονδόν (58' Φαν Νίστελροι).

Keywords
Τυχαία Θέματα