Μοιρασιά στο Αγρίνιο

17:17 5/2/2012 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ: 20η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1-1

ΓΗΠΕΔΟ: ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΤΡΙΤΣΩΝΗ (ΑΘΗΝΩΝ)

Ισόπαλο έληξε το ματς στο Αγρίνιο ανάμεσα στον Παναιτωλικό και τον Ατρόμητο. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν νωρίς στο ματς αλλά δεν κατάφεραν να κρατήσουν το προβάδισμα αφού στο 79' ο Μήτρογλου ισοφάρισε από τα έντεκα βήματα. Η ομάδα του Αγρινίου είχε αρκετές ευκαιρίες για να σημειώσει και δεύτερο

τέρμα ωστόσο η δυστοκία των επιθετικών της δεν την οδήγησε στη νίκη. Μία κόκκινη για κάθε ομάδα αφού Εντζεγκουέλε και Μήτρογλου αντίκρισαν την κόκκινη κάρτα.

Επιπλέον, ο Ατρόμητος έμεινε για τα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης και χωρίς προπονητή αφού ο Γιώργος Δώνης αποβλήθηκε για τις έντονε διαμαρτυρίες του για την απόφαση του Τριτσώνη να αποβάλει τον Κώστα Μήτρογλου για αγκωνιά στον Άντι.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Ο Παναιτωλικός από τα πρώτα λεπτά είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού και ήταν εκείνος που είχε και τις πρωτοβουλίες. Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ κατάφερε να σκοράρει μόλις στο 9ο λεπτό ύστερα από όμορφη συνεργασία Χαριστέα-Καμαρά με τον τελευταίο να κάνει το σουτ έξω από την περιοχή και την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα.

Το γκολ αυτό δεν ήταν αρκετό ώστε να... ξυπνήσει την ομάδα του Γιώργου Δώνη η οποία άργησε να δημιουργήσει ευκαιρία στην εστία του Τσενάμο.

Οι Περιστεριώτες είχαν μεγάλο πρόβλημα στην μεσαία γραμμή αφού έλειπε ο παίκτης ο οποίος θα έμπαινε πρώτος στις φάσεις, εν αντιθέσει με τον Παναιτωλικό ο οποίος κυκλοφορούσε εύκολα την μπάλα και "επισκεπτόταν" με σχετική ευκολία την εστία του Ιτάνζ.

Το πρώτο ημίχρονο έληξε με τους παίκτες του Μπάμπη Τεννέ να φεύγουν για τα αποδυτήρια με το 1-0 υπέρ τους.

Στην επανάληψη ο ρυθμός του ματς έπεσε αρκετά με τον Παναιτωλικό να προσπαθεί να κρατήσει το 1-0. Τα πρώτα λεπτά κύλισαν αρκετά ομαλά χωρίς την κλασική ευκαιρία.

Στο 75' ο Μήτρογλου ανετράπη μέσα στην περιοχή του Παναιτωλικού από τον Εντζεγκουέλε με τον Τριτσώνη να δείχνει την άσπρη βούλα, αρχικά, και την κόκκινη στον αμυντικό της ομάδας του Αγρινίου. Ο επιθετικός του Ατρόμητου ευστόχησε από τα έντεκα βήματα και έφερε ξανά το ματς στα ίσα.

Στη συνέχεια και οι δύο ομάδες είχαν αξιόλογες ευκαιρίες στις εκατέρωθεν εστίες χωρίς ωστόσο να έχουν αίσιο τέλος. Τα σκληρά μαρκαρίσματα στο ματς γινόντουσαν ολοένα και περισσότερα όσο περνούσε η ώρα.

Δύο λεπτά μετά την κανονική διάρκεια, ο Κώστας Μήτρογλου είδε την κόκκινη κάρτα για αγκωνιά πάνω στον Άντι. Η απόφαση του Τριτσώνη εκνεύρισε τον Γιώργο Δώνη ο οποίος άρχισε να παραπονιέται σε έντονο ύφος για την κόκκινη κάρτα με αποτέλεσμα να αποβληθεί και εκείνος με την σειρά του.

Το ματς έληξε ισόπαλο με τον Παναιτωλικό να αξίζει το κάτι παραπάνω αφού είχε αρκετές ευκαιρίες στην εστία του Ιτάνζ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μπάμπης Τεννές): Τσενάμο, Εντζεγκουέλε, Μουμίν, Ρότσα, Θεοδωρίδης (61’ Κούσας), Χαριστέας (89’ Καραμαλίκης), Ντολεζάι, Μητρόπουλος, Άντι, Καμ

Keywords
Τυχαία Θέματα