Μοιρασιά στο ντέρμπι του… Ερνάνες

23:42 8/4/2013 - Πηγή: AEK365

SERIE A'- 31η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΡΟΜΑ- ΛΑΤΣΙΟ: 1-1
Γήπεδο: Ολίμπικο

Ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής του Ρωμαϊκού ντέρμπι. Ο λόγος για τον Ερνάνες, που άνοιξε το σκορ με τρομερό σουτ, έχασε πέναλτι στη συνέχεια και τελικά υπέπεσε σε πέναλτι και «χάρισε» το γκολ στη Ρόμα. Τελικό σκορ στο «Ολίμπικο», 1-1 που δεν ικανοποίησε καμιά από τις δύο ομάδες.

Μόλις στο 1ο λεπτό ο Λαμέλα έπιασε την κεφαλιά αλλά ο Μαρκέτι μπλόκαρε σταθερά, ενώ στο 13' ο Καντρέβα έκανε

όμορφο σουτ αλλά ο Στεκέλενμπουργκ απομάκρυνε σε κόρνερ. Τελικά στ 16ο λεπτό ο Ερνάνες με απίστευτη φωτοβολίδα έξω από την περιοχή έκανε το 1-0 για τη Λάτσιο ενώ στο 18' ο Βραζιλιάνος άργησε να σουτάρει μέσα από την περιοχή και κόπηκε. Στο 19' ο Στεκέλενμπουργκ είπε όχι σε σουτ του Καντρέβα, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Ολλανδός κίπερ απέκρουσε δύσκολα το σουτ του Λούλιτς. Η μοναδική καλή φάση της Ρόμα ήταν ένα πολύ καλό σουτ του Τότι στο 45+3' με τον Μαρκέτι να διώχνει μέσα σε υπερένταση.

Με την έναρξη της επανάληψης η Λάτσιο κέρδισε πέναλτι στο 47', καθώς ο Μαρκίνιος έκανε χέρι, αλλά ο Ερνάνες αστόχησε από τα 11 μέτρα. Στο 54ο λεπτό η κεφαλιά του Κλόζε πέρασε μόλις άουτ, ενώ στο 56' η Ρόμα κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Πιάνιτς από τον Ερνάνες. Ο Τότι έστησε την μπάλα στην άσπρη βούλα και εκτέλεσε τον Μαρκέτι για το 1-1. η Ρόμα πήρε τα πάνω της και έχασε μεγάλη τριπλή ευκαιρία στο 64'. Ο Μαρκέτι απέκρουσε το φάουλ του Τότι, στην επαναφορά είπε όχι στο σουτ του Φλορέντσι, ενώ ο τελευταίος έκανε και δεύτερο σουτ, όμως πέταξε τη μπάλα άουτ. Στο 69' η Λάτσιο έχασε τον Μπιάβα με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ενώ στο 79' η Ρόμα έχασε απίστευτη ευκαιρία. Μετά από κόρνερ του Τότι, ο Λαμέλα έπιασε αμαρκάριστος την κεφαλιά αλλά δεν βρήκε στόχο. Στο 86ο λεπτό ο Τότι εκτέλεσε το φάουλ, η μπάλα κάπου κόντραρε, αλλά ο Μαρκέτι έπεσε και μπλόκαρε.

ΡΟΜΑ: Στεκέλενμπουργκ, Τοροσίδης, Μαρκίνιος, Καστάν, Μαρκίνιο, Μπράντλεϊ, Ντε Ρόσι (53' Ντέστρο), Φλορέντζι (73' Ντοντό), Πιάνιτς, Λαμέλα, Τότι.

ΛΑΤΣΙΟ: Μαρκέτι, Αλβαρο Γκονσάλες, Μπιάβα, Τσάνα, Ράντου (89' Στανικεβίτσιους), Λεντέσμα (70' Σιανί), Καντρέβα, Ονάζι, Ερνάνες, Λούλιτς, Κλόζε (60' Κόζακ).

BAΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα