Μόνο με άδεια της ΑΕΚ μπορεί να μπαίνει στα Σπάτα ο Σίμος

12:59 6/6/2013 - Πηγή: AEK365

Την περασμένη Δευτέρα ο Βασίλης Σίμος αναστάτωσε για δεύτερη φορά τα Σπάτα (η πρώτη ήταν όταν λίγες μέρες νωρίτερα τα... έβαλε με τα συνεργεία που συντηρούν τα γήπεδα), καθώς εμφανίστηκε στο προπονητικό κέντρο συνοδευόμενος από τρία άτομα και απαίτησε να τους κάνει ξενάγηση στους χώρους του προπονητηρίου, την ώρα που ο Τραϊανός Δέλλας και οι ποδοσφαιριστές που συμμετέχουν στις δοκιμές βρίσκονταν στα αποδυτήρια! Κάτι που προκάλεσε την αντίδραση του Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο οποίος τον οδήγησε στην έξοδο.
Το συγκεκριμένο

περιστατικό -το οποίο προστέθηκε στα προηγούμενα- εκνεύρισε τόσο τον Σερβοέλληνα, που ζήτησε από τους ανθρώπους της ΠΑΕ να ερευνήσουν αν ο Σίμος έχει δικαίωμα να εμφανίζεται στα Σπάτα όποτε εκείνος επιθυμεί. Τι προέκυψε από την... έρευνα; Ότι στην σύμβαση που έχει υπογράψει η ΑΕΚ με την «Μεσογαία ΑΕ» αναφέρεται πως η πλευρά του ιδιοκτήτη μπορεί να επισκέπτεται το προπονητήριο ΜΟΝΟ κατόπιν συνεννοήσεως με την ΠΑΕ. Κάτι που σημαίνει ότι έχει το δικαίωμα να εκφράσει την επιθυμία να επισκεφτεί το προπονητήριο, αλλά η επίσκεψη θα πρέπει να γίνεται μόνο στον χρόνο που θα του υποδείξει η ΑΕΚ και όχι να εμφανίζεται χωρίς ειδοποίηση, όπως συνέβη. Όσον αφορά το... επιχείρημα ότι η ΑΕΚ (του Νοτιά) δεν έχει καταβάλει τα προβλεπόμενα ενοίκια στην «Μεσογαία ΑΕ» (του Νοτιά), δεν αναιρεί όλα τα παραπάνω, καθώς η μόνη δυνατότητα που έχει η ιδιοκτήτρια εταιρεία είναι να προχωρήσει σε καταγγελία της σύμβασης.
Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι πρότεινες ο Σίμος είχε το δικαίωμα να επισκέπτεται τα Σπάτα όποτε επιθυμούσε (άλλο αν τότε δεν έκανε συχνά χρήση του δικαιώματός του) ως μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ (ωστόσο, ακόμη και σε αυτή την περίπτωση, μόνος του και όχι με... παρέα όπως έκανε τη Δευτέρα). Όμως, αυτό το δικαίωμα το έχασε με δική του επιθυμία, καθώς αν και του προτάθηκε, δεν δέχθηκε στην τελευταία ΓΣ να μπει μέλος στο διοικητικό συμβούλιο που θα οδηγήσει την ΠΑΕ σε εκκαθάριση...
Πάντως, σε κάθε περίπτωση είναι να απορεί κανείς για το γεγονός ότι ο εκπρόσωπος του Νοτιά έχει δημιουργήσει τέτοια ένταση στις σχέσεις του με τους ανθρώπους της ΑΕΚ, τη στιγμή που η απ' ευθείας συνομιλία που είχαν ο Δημήτρης Μελισσανίδης με τον Χιώτη εφοπλιστή έγινε σε πολύ καλό κλίμα και ο τελευταίος δεσμεύτηκε στον Τίγρη ότι θα βρεθεί η φόρμουλα για την παραμονή της ΑΕΚ στο προπονητήριο των Σπάτων, μέσα σε ένα λογικό πλαίσιο συνεργασίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα