Μόνο με θαύμα ο Παναιτωλικός

21:25 18/4/2012 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ: 29η Αγωνιστική

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΑΡΗΣ: 5-1

ΓΗΠΕΔΟ: Γήπεδο Παναιτωλικού

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Βοσκάκης

Εύκολη νίκη με 4-0 πήρε ο Παναιτωλικός απέναντι στον Άρη με 5-1, στο πλαίσιο της αναμέτρησης που διεξήχθη στο γήπεδο του Αγρινίου για την 29η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα. Αυτό το αποτέλεσμα όμως δεν του δίνει την ελπίδα να ελπίζει σε

παραμονή, αφού η νίκη της Κέρκυρας τον καταδικάζει σε υποβιβασμό. Αξίζει να σημειωθεί πως στο παιχνίδι υπήρξε διακοπή για λίγα λεπτά, αφού τα αντικείμενα που έπεφταν στον αγωνιστικό χώρο ανάγκασαν τους αστυνομικούς να ρίξουν δακρυγόνα, τα οποία έκαναν αποπνικτική την ατμόσφαιρα.

Το ματς

Ο Παναιτωλικός μπήκε πιο δυνατά στο αγώνα και κατάφερε να πάρει τα ηνία της αναμέτρησης. Μάλιστα άνοιξε το σκορ μόλις στο 11ο λεπτό, όταν ο Γκόλιας μετά από σέντρα βρήκε μόνο του τον Πασά στην περιοχή, ο οποίος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να διπλασιάσουν τα τερματά τους και είχαν σημαντική ευκαιρία να τα καταφέρουν στο 27ο λεπτό με τον Χαριστέα να πιάνει μια κεφαλιά από την μικρή περιοχή, αλλά η μπάλα να κοντράρει και να καταλήγει κόρνερ. Ο Άρης δεν μπόρεσε να απειλήσει σε κανένα σημείο και έτσι έδωσε το δικαίωμα στους Αγρινιώτες να κάνουν το 2-0 στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. Πιο συγκεκριμένα ο Καμαρά μετά απο κόντρες έκανε ένα ωραίο σουτ και έδωσε διαφορά ασφαλείας στην ομάδα του.

Ίδιος παρέμεινε ο ρυθμός και με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Κυρίαρχη ομάδα ο Παναιτωλικός με τον Άρη να δίνει βάση στον αμυντικό τομέα. Έτσι δεν ήταν δύσκολο να γίνει το 3-0 στο 47ο λεπτό, ειδικά μετά το τραγικό λάθος του Παπαζαχαρία, ο οποίος γύρισε την μπάλα προς τα πίσω με το κεφάλι και τον Χαριστέα να την παίρνει και με ωραίο πλασε να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο δείκτης του σκορ ανέβηκε μετά από νέο λάθος των φιλοξενούμενων. Ο Χαριστέας μπήκε στην περιοχή, σουτάρει, η μπάλα βρίσκει στον Σανκαρέ και τον Βελλίδη και γίνει το 4-0. Ο Άρης κατάφερε να μειώσει σε 4-1 με σουτ από το ύψος της περιοχής στο 74ο λεπτό με τον Γιαννιώτα, όμως οι παίκτες του Παναιτωλικού δεν είχαν πει την τελευτια τους κουβέντα, αφού δεν έριξαν την απόδοσή τους και έκαναν το 5-1 με σουτ του Φερνάντες δύο λεπτά αργότερα. Στην πορεία δεν άλλαξε κάτι, αφού και οι δύο ομάδες συμβιβάστηκαν με το αποτέλεσμα.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Τσενάμο, Γκόλιας, Κούσας, Μπουμάλ, Πάσας (62΄Μουμίν), Παλαιολόγος, Φερνάντες, Χαριστέας (80΄Μπελεβ,ώνης), Εντζεγκέλε, Ντολεζάι, Καμαρά (70΄Ακαλέ).

ΑΡΗΣ: Βελλίδης, Νέτο, Παπαζαχαρίας (56΄Παπαζαχαρίας), Μισέλ, Σολτάνι (46΄Τριανταφυλλάκος), Φατί, Σανκαρέ, Γιαννιώτας, Καπετάνος, Λαζαρίδης, Ακόστα (62΄Καννούλας).

Keywords
Τυχαία Θέματα