«Μόνο νίκη με Φινλανδία»

20:55 8/9/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Κώστας Καϊμακόγλου τόνισε πως ο μοναδικός στόχος της Ελλάδας πλέον είναι η νίκη με τη Φινλανδία.«Κακή απόδοση. Δεν ήταν αυτή που θέλαμε. Δεν είχαμε την απόλυτη συγκέντρωση. Χάσαμε πολλές μάχες στο ένας εναντίον ενός. Στο τρίτο δεκάλεπτο δεχτήκαμε συνεχόμενα τρίποντα. Φέραμε το παιχνίδι στα ίσια, αλλά τα τελευταία λεπτά η Ιταλία ήταν πιο τυχερή και πήρε μία άξια νίκη. Αφήνουμε πίσω την ήττα. Μένει ακόμα ένα παιχνίδι. Πρέπει να δούμε μόνο τη νίκη με τη Φινλανδία».

Στη συνέχεια, τόνισε:

«Νομίζω πως γενικά κάναμε πολλά λάθη. Είναι ασυγχώρητο που αφήσαμε να φύγει η διαφορά. Όλες οι διαφορές μετράνε και θα έπρεπε να ήμασταν περισσότερο συγκεντρωμένοι. Μπορούμε να βρούμε πολλούς παράγοντες για την ήττα. Είμαστε μεγάλη ομάδα και κοιτάμε αυτά που κάνουμε. Είναι ηγέτης ο Σπανούλης, αλλά πρέπει να είμαστε έτοιμοι να παίξουμε και χωρίς αυτόν».

Για τη συνέχεια: «Το Ευρωμπάσκετ είναι αρκετά μεγάλο. Όλες οι ομάδες είναι δυνατές. Δεν μπορούμε να παίζουμε πάντα σε υψηλή απόδοση. Πρέπει να βρούμε διάφορους τρόπους να κερδίζουμε. Δεν τα καταφέραμε. Η Φινλανδία έδειξε από το ξεκίνημα πως είναι δυνατή ομάδα. Έχει λιγότερους παίκτες, αλλά έχει μεγάλη χημεία. Θα πρέπει να ηρεμήσουμε».

Για τον τραυματισμό του και τη μάσκα είπε: «Δεν είναι καθόλου ατυχία. Αντίθετα είμαι τυχερός που παρά τον τραυματισμό μπορώ και αγωνίζομαι. Οι μαχητές είναι αυτοί που είναι άρρωστοι στο κρεβάτι και παλεύουν κάθε μέρα με τη ζωή», είπε.

Keywords
Τυχαία Θέματα