Μόνο θετικό ο κόσμος

08:37 4/1/2012 - Πηγή: AEK365

ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ:

@ Μόνο ο λαός της ΑΕΚ. Ειδικά το πέταλο, που δεν σταμάτησε λεπτό να φωνάζει υπέρ της ομάδας, αλλά και οι υπόλοιποι 7.000 κόσμου που δεν αποδοκίμασαν ούτε δυσκόλεψαν το έργο των παικτών. Ήταν εκεί, μέσα στο κρύο και με υπομονή και φωνή προσπαθούσαν στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ να τους δώσουν δύναμη και κουράγιο προκειμένου να συνεχίσουν να παλεύουν για το ένα και μοναδικό γκολ

που θα έδινε τη νίκη. Το γκολ δεν ήρθε, όμως η προσπάθεια και η στάση του κόσμου αξίζει αναφοράς.

ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ:

@ Το αποτέλεσμα: Αυτό το 0-0, απέναντι σε αυτή την ομάδα είναι πλήγμα για την ΑΕΚ και τις τεράστιες προσπάθειες που έχουν κάνει ως τώρα οι παίκτες.

@ Στα αγωνιστικά το γεγονός ότι η ΑΕΚ δεν δημιουργήσε πολλές ευκαιρίες. Δεν είχε τον τρόπο δηλαδή να δημιουργήσει. Μόνο από τον Κάρλος στο πρώτο ημίχρονο περίμενες να φτιάξει κάτι και έπειτα όταν μπήκε ο Γκερέιρο, ο οποίος παρά το γεγονός ότι έκανε ένα από τα χειρότερά του παιχνίδια στην ΑΕΚ, έχει την πάστα και την ικανότητα ως παίκτης να περάσει δύο μπαλιές μπροστά. Ακόμα όμως και οι ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν, πετάχθηκαν στα σκουπίδια.

@ Η ομάδα έδειξε κουρασμένη. Ή για την ακρίβεια δεν εμφάνισε την απαιτούμενη φρεσκάδα όπως θα περιμέναμε. Γεγονός που σημείωσε και ο Νίκος Κωστένογλου στη συνέντευξη Τύπου τονίζοντας ότι ήξερε πως κάποιοι παίκτες δεν ήταν σε καλή κατάσταση (βέβαια το ερώτημα «γιατί έπαιξαν;» δεν υφίσταται, αφού δεν είχε και πολλές επιλογές) λόγω της έντασης των προπονήσεων των προηγούμενων ημερών. Και η αλήθεια είναι ότι μετά την 4ημερη άδεια που πήραν, έγινε μία μίνι προετοιμασία υπό τις οδηγίες του Αντώνη Κέζου, η οποία σταμάτησε το Σάββατο.

@ Η διαιτησία: Για έναν ακόμα παιχνίδι και μάλιστα συνεχόμενο και μάλιστα, επίσης, εντός έδρας έρχεται ο διαιτητής και παίζει τον αντίπαλο μέσα στην έδρα της ΑΕΚ. Και μιλάμε για κραυγαλέες φάσεις, όπως η κόκκινη στο 31' στον Αμπουμπανκαρί που δεν δόθηκε ούτε... φάουλ (!) και φυσικά το γκολ του Κάλα που λανθασμένα ακυρώθηκε ως οφ σάιντ. Μπορεί κάποια στιγμή στο μέλλον η ΠΑΕ να βγάλει καμιά ανακοίνωση να... τρίξει τα δόντια στον Βασσάρα, έτσι για να φαίνεται πως κάτι κάνει.

Keywords
Τυχαία Θέματα