«Μόνο τίτλο στην γιορτή του χάντμπολ»

15:52 16/3/2012 - Πηγή: AEK365

Πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο η συνέντευξη Τύπου για τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ στο ξενοδοχείο «Astir» της Πάτρας. Το «παρών» έδωσαν οι Γιάννης Αρβανίτης, Σουλίδης, Παλάσκας, Υετίων, ενώ τους παίκτες της Ένωσης εκπροσώπησε ο αρχηγός, Χριστόφορος Μπακαούκας, με τον έφορο του τμήματος, Νίκο Πλούμπη να συνοδεύει τους «κιτρινόμαυρους».

Οι πρωταγωνιστές έδειξαν αρκετό πάθος για την κατάκτηση του τίτλου και τόνισαν πως θα κάνουν

τα πάντα για παρακολουθήσουν οι οπαδοί ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Μάλιστα θίχθηκε και το θέμα της ασφάλειας, αφού το ματς ξυπνά μνήμες από το Φάιναλ Φορ της Λαμίας, όπου η διοργάνωση δεν έγινε ποτέ.

Αναλυτικά:

Σταυρακάκης (Εκπρόσωπος ΟΧΕ): Να σας καλωσορίσω στην Πάτρα και να ευχαριστήσω αρκετά την εταιρεία Λουξ ,που είναι η χορηγός εταιρεία του Κυπέλλου, το οποίο πρώτη φορά έχει ονομασία. Έτσι ξεκινάει η προσπάθεια για την υποστήριξη από ιδιωτική πρωτοβουλία και η αρχή γίνεται εδώ, ελπίζοντας πως η συνεργασία αυτή να συνεχιστεί στο μέλλον. 'Όσον αφορά στην ασφάλεια μέσα στην εβδομάδα υπήρξε σύσκεψη και ανακοινώθηκαν τα εισιτήρια που θα πάρουν οι δύο ομάδες. Σίγουρα θα θέλαμε να το παρακολουθήσει αρκετός κόσμος, αλλά για λόγους ασφαλείας είναι περιορισμένος ο αριθμός των εισιτηρίων.

Στόκας: (Υπεύθυνος Λουξ): Να σας καλωσορίσω στην πόλη μας, που έχει γίνει μητρόπολη του γυναικείου χάντμπολ. Θέλουμε να γίνει ένας καλός τελικός και στο ανδρικό, αντάξιος των δύο ομάδων. Πιστεύω όλα θα πάνε καλά, αφού και η αστυνομική διεύθυνση ελέγχει την κατάσταση. Θέλω να πως πρέπει να μας ενώνει ο αθλητισμός και περιμένω αύριο να δούμε έναν εξαιρετικό αγώνα.

Παρλαφέκας: Να σας καλωσορίσω όλους με τη σειρά μου. Η εταιρεία μας στρατηγικά επενδύει εδώ και χρόνια στον αθλητισμό και ειδικά στον Ερασιτεχνικό αθλητισμό. Θέλουμε να συνεχίσουμε να έχουμε δύναμη να βοηθάμε. Να ευχηθώ να κερδίσει ο καλύτερος και να γίνει ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Από πληροφορίες που έχουμε δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα, αφού οι Αστυνομία ελέγχει την κατάσταση.

Αρβανίτης: Να ευχαριστήσω τον χορηγό της διοργάνωσης για την φιλοξενία που έχουμε δεχτεί από χθες στην Πάτρα. Είμαι σίγουρος πως η ποιότητα που έχουν οι δύο ομάδες θα δώσει δικαίωμα να παρακολουθήσετε έναν ωραίο αγώνα . Σίγουρα είναι μια γιορτή και δεν χωρούν προγνωστικά για υο ποιος θα κερδίσει.

Σε ερώτηση για το που θα κριθεί ο αγώνας ο τεχνικός της ΑΕΚ είπε: Η δύναμη είναι όπλο που θα βγάλουν και οι δύο ομάδες. Έχουν υψηλό επίπεδο και θα προσπαθήσουν μέσα στο γήπεδο να δείξουν τα θετικά τους στοιχεία. Τεχνικά και σωματικά. Υπόσχομαι θα δείτε έναν εξαιρετικό αγώνα χάντμπολ.

Για το ποια ομάδα έχει πλεονέκτημα: Συνηθίζεται να λέγεται πως δεν υπάρχει φαβορί. Όμως αν το πάρουμε βάσει της βαθμολογίας του Πρωταθλήματος η ΑΕΚ έχει ένα πλεονέκτημα. Αλλά ο τελικός είναι τελικός και όλα θα φανούν εκεί.

Για την κατάσταση στο χάντμπολ: Εμείς που ασχολούμαστε χρόνια με το άθλημα είχαμ
Keywords
Τυχαία Θέματα