Μονρεάλ: Μπορούμε να διορθώσουμε την κατάσταση

20:58 27/3/2013 - Πηγή: AEK365

Με εννέα παιχνίδια να απομένουν για την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν, ο μοναδικός στόχος που έχει απομείνει στην ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ είναι η κατάκτηση μιας θέσης στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα της Πρέμιερ Λιγκ και κατ' επέκταση στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.
Ως εκ τούτου, ο Ισπανός αριστερός μπακ φρόντισε με δηλώσεις του να δώσει το σύνθημα ανασύνταξης, τονίζοντας πως αυτό που θα πρέπει να απασχολεί άπαντες στο στρατόπεδο της Άρσεναλ είναι η νίκη σε κάθε έναν από τους εναπομείναντες αγώνες και όχι τα όσα αρνητικά γράφονται γι' αυτούς στον Τύπο.

«Υπάρχουν ακόμα εννέα παιχνίδια μέσω των οποίων μπορούμε να διορθώσουμε την κατάσταση και να πετύχουμε τελικά τον στόχο μας. Θεωρώ λογικό να υπάρχουν κάποιοι που ασκούν αρνητική κριτική, ωστόσο το σημαντικό είναι να μην μας επηρεάζουν όλα αυτά. Πρέπει να χρησιμοποιούμε όλη μας την ενέργεια μέσα στο παιχνίδι και να μην ασχολούμαστε με οτιδήποτε άλλο.
Κάθε αγώνας από εδώ και πέρα μοιάζει με τελικό και πρέπει να νικάμε. Με αυτήν τη νοοτροπία πρέπει να αγωνιζόμαστε και αισιοδοξώ πως τελικά θα τα καταφέρουμε» ήταν τα λόγια του Μονρεάλ.
Η Άρσεναλ βρίσκεται αυτήν τη στιγμή στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Πρέμιερ Λιγκ και το -4 από την Τότεναμ, έχοντας ωστόσο ένα ματς λιγότερο από τους... γείτονες.

Keywords
Τυχαία Θέματα