Μοράτι: Μου θυμίζει έντονα τον Μουρίνιο

13:53 8/10/2012 - Πηγή: AEK365

Η Ίντερ επικράτησε 1-0 της Μίλαν στο ντέρμπι του Μιλάνου μια νίκη που θύμισε στον Μάσιμο Μοράτι την επικράτηση επί της Μπαρτσελόνα για το Τσάμπιονς Λιγκ με τον πρόεδρο της Ίντερ να έχει μόνο καλά λόγια να πει για τον Αντρέα Στραματσιόνι σημειώνοντας μάλιστα πως του θυμίζει τον Ζοσέ Μουρίνιο ως προς την εργατικότητα.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του ντέρμπι στο "Σαν Σίρο", ο Μοράτι όταν ρωτήθηκε αν βλέπει ομοιότητες μεταξύ των δυο προπονητών απάντησε: "Είναι το ίδιο εργατικός με τον Μουρίνιο. Ο Αντρέα είναι παθιασμένος

με την δουλειά του και ασχολείται με την ομάδα σε όλη την διάρκεια της ημέρας. Σε αυτό μου θυμίζει έντονα τον Μουρίνιο".
Για την νίκη στο ντέρμπι ο ιδιοκτήτης της Ίντερ δήλωσε: "Το σημερινό ματς μου θύμισε την επιτυχία μας με την Μπαρτσελόνα στο Τσάμπιονς Λιγκ. Και εκεί παίξαμε με παίκτη λιγότερο και καταφέραμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Όταν αποβλήθηκε ο Ναγκατόμο, ήλπιζα πως η παράδοση θα συνεχιζόταν και στο ματς με την Μίλαν. Η νίκη αυτή με ενθουσίασε".
Η Ίντερ βρίσκεται τέσσερις βαθμούς μακριά από την κορυφή και ο Μοράτι αναφερόμενος στις πιθανότητες που έχει η ομάδα να κατακτήσει το πρωτάθλημα δήλωσε: "Εγώ θα... σπρώξω με όλες μου τις δυνάμεις τους παίκτες ώστε να κατακτήσουν τον τίτλο. Πιστεύω πως έχουμε τις δυνατότητες". Στην επισήμανση πως η Γιουβέντους δείχνει να είναι η πιο δυνατή ομάδα στην Serie A, ο Μοράτι απάντησε: "Πιο δυνατή η Γιουβέντους; Δεν θα το έλεγα ακόμα και αν με βασάνιζαν".

Keywords
Τυχαία Θέματα