Μοράτι: Θα διευρυνθεί το σερί

12:18 23/10/2012 - Πηγή: AEK365

Τέσσερις σερί νίκες με 7 γκολ ενεργητικό και 1 παθητικό συμπλήρωσε η Ίντερ μετά το 2-0 επί της Κατάνια με τον Μάσιμο Μοράτι να εμφανίζεται βέβαιος πως το σερί των νικών θα διευρυνθεί και πως η ομάδα του Μιλάνου θα κάνει ακόμα καλύτερες εμφανίσεις στην συνέχεια.

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της Ίντερ τόνισε: "Είναι προφανές ότι η ομάδα βελτιώνεται από αγώνα σε αγώνα και θα συνεχίσει να το κάνει και στις επόμενες αναμετρήσεις. Τα τελευταία αποτελέσματα δείχνουν την δουλειά που κάνουν όλοι και πιστεύω πως το σερί

θα διευρυνθεί. Εμείς προχωράμε κανονικά στον δρόμο μας. Αν στην πορεία διεκδικήσουμε τον τίτλο, θα είναι ακόμα καλύτερο. Αυτό που προέχει είναι να χτιστεί μια ομάδα σε στέρεες βάσεις και κάτι τέτοιο δείχνει να γίνεται".
Σε ερώτηση αν είναι ικανοποιημένος με τον προπονητή της Ίντερ, τον Αντρέα Στραματσιόνι, ο Μοράτι απάντησε: "Πολύ! Βλέπω μια ομάδα που έχει στοιχεία της δουλειάς του. Σε κάθε παιχνίδι προσαρμόζεται ανάλογα με τον αντίπαλο, οι παίκτες είναι ικανοποιημένοι με τον τρόπο που αγωνίζονται, βλέπω καλό κλίμα στα αποδυτήρια. Τι άλλο να ζητήσω μετά από τόσο λίγο καιρό; Αν επιστρέψει και ο Σνάιντερ, τότε θα δούμε όλοι ακόμα καλύτερες εμφανίσεις. Και συνεπώς ακόμα καλύτερα αποτελέσματα".

Keywords
Τυχαία Θέματα