«Μου άρεσε η αντίδρασή μας σαν ομάδα»

22:26 28/12/2012 - Πηγή: AEK365

Μπορεί η Εθνική να τον... ταλαιπώρησε κατά κάποιο τρόπο, αφού από εκεί που προηγήθηκε, βρέθηκε να χάνει, όμως, ο Ομοσπονδιακός τεχνικός των Κορασίδων, Τάκης Φλώρος, στάθηκε στην τελική νίκη με 3-2 επί της Βουλγαρίας στο δεύτερο φιλικό που έγινε στο κλειστό της Νέας Ιωνίας Βόλου, εν όψει των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος (Βόλος, 3-7/1/2013).
«Αναμφίβολα σήμερα είχαμε ένα πολύ πιο δυνατό παιχνίδι που προσφερόταν για περισσότερα συμπεράσματα σε σχέση με το χθεσινό. Έχω πει και στα κορίτσια ότι ποτέ δεν συνδέουμε το ένα παιχνίδι με το άλλο. Πάντα ένα ματς τελειώνει και αρχίζει

ένα διαφορετικό.

Ήμασταν προετοιμασμένοι για την αντίδραση της Βουλγαρίας και περιμέναμε ότι θα έχουμε ένα πολύ δυνατό ματς σήμερα. Μπορώ να πω ότι έμεινα περισσότερο ευχαριστημένος σήμερα από αυτή τη δύσκολη νίκη, παρά από το χθεσινό 3-0.

Και αυτό γιατί αν και βρεθήκαμε να χάνουμε με 2-1, πήραμε ένα πάρα πολύ δύσκολο σετ και δεν σταματήσαμε να παλεύουμε μέχρι το τέλος. Δείξαμε τη δική μας αντίδραση και μου άρεσε η εικόνα της ομάδας.

Κρατάμε τα θετικά και συνεχίζουμε για να βελτιώσουμε ό,τι περισσότερο μπορούμε μέχρι τα επίσημα ματς».

Keywords
Τυχαία Θέματα