Μουρίνιο: «Ακόμη δεν έχω αποφασίσει»

22:29 3/5/2013 - Πηγή: AEK365

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα και μετά τον αποκλεισμό της Ρεάλ Μαδρίτης στο Τσάμπιονς Λιγκ από την Μπορούσια Ντόρτμουντ οι... ψίθυροι που ήθελαν τον Ζοσέ Μουρίνιο να αφήνει τον πάγκο της «βασίλισσας» για εκείνον της Τσέλσι είχαν γίνει... κραυγές.

Ωστόσο, ο Πορτογάλος μέσω δηλώσεών του τόνισε πως μετά το τέλος της τρέχουσας σεζόν θα αποφασίσει αν θα παραμείνει στις τάξεις του ισπανικού συλλόγου ή θα πάρει τις βαλίτσες του από την Μαδρίτη για να μεταφερθεί κάπου αλλού.

«Aκόμη δεν έχω αποφασίσει αν θα μείνω ή αν θα φύγω. Αυτό που ξέρω σίγουρα είναι ότι έχω ακόμα πέντε

αγώνες πρωταθλήματος και έναν τελικό Κυπέλλου. Από εκεί και πέρα, οι πρώτοι που θα μάθουν την απόφασή μου θα είναι η γυναίκα μου και τα παιδιά μου. Θα κάτσουμε να μιλήσουμε για το μέλλον μου με τον πρόεδρο και τον Χοσέ Ανχελ Σάντσεθ, όχι ως πρόεδρος και γενικός διευθυντής με τον προπονητή, αλλά σαν φίλοι. Αυτό κάνουμε πάντα. Πάντα έχω φύγει με καλό τρόπο από όλες τις ομάδες μου. Ουδέποτε έχω πει κάτι αρνητικό ούτε έχω κάνει κριτική, το αντίθετο μάλιστα. Έτσι, η μέρα κατά την οποία θα φύγω από τη Ρεάλ δεν θα έχει κάτι διαφορετικό», είπε αρχικά ο special one.

Στην συνέχεια των δηλώσεών του ο έμπειρος προπονητής υπογράμμισε πως αυτός και οι παίκτες του θέλουν να κλείσουν την σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο:

«Θέλουμε να τερματίσουμε με τους περισσότερους δυνατούς πόντους, να πάρουμε τη δεύτερη θέση και να μην ηττηθούμε στην έδρα μας, από τη στιγμή που δεν μπορούμε να αναδειχθούμε πρωταθλητές. Πάντα παλεύαμε για τη 2η θέση, που δεν είναι το ίδιο με την 3η, είτε όταν ήμασταν οκτώ πόντους πίσω από την Ατλέτικο και το ίδιο θα κάνουμε και τώρα που είμαστε έξι βαθμούς μπροστά. Αρχίσαμε άσχημα το πρωτάθλημα και το πληρώσαμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα