Μουρίνιο: Ανώριμη η Τσέλσι

08:26 19/9/2013 - Πηγή: AEK365

Με ήττα συνδυάστηκε η επιστροφή του Ζοσέ Μουρίνιο στον πάγκο της Τσέλσι σε αγώνα Τσάμπιονς Λιγκ με την ομάδα του Λονδίνου να χάνει μέσα στο "Στάμφορντ Μπριτζ" από την Βασιλεία με 2-1 και τον Πορτογάλο τεχνικό να υποστηρίζει πως η Τσέλσι πάσχει από έλλειψη ωριμότητας και προσωπικότητας.
Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο Μουρίνιο τόνισε: "Πιστεύω πως η ομάδα δεν έχει την ωριμότητα και την προσωπικότητα για να διαχειριστεί συγκεκριμένες στιγμές πίεσης στον αγώνα. Το είδαμε στο ματς με την Έβερτον όταν δεχτήκαμε γκολ

πριν το ημίχρονο και το είδαμε και σήμερα. Όταν φτάσει η πρώτη αρνητική στιγμή, που είναι η ισοφάριση, η ομάδα ταράσσεται λίγο. Πηγαίνουμε σπίτι πολύ λυπημένοι αλλά αύριο θα ξυπνήσουμε και θα δουλέψουμε πάνω σε αυτό".
Στην συνέχεια ο προπονητής της Τσέλσι δήλωσε: "Δεν θέλω να μιλήσω για ατομικές αποδόσεις. Χάσαμε σαν ομάδα. Αυτοί που έπαιξαν καλά και αυτοί που δεν έπαιξαν καλά είναι στην ίδια τσάντα και εγώ είμαι υπεύθυνος. Μου αρέσει να αποθεώνουν τους παίκτες όταν κερδίζουν, αλλά όταν χάνουν εγώ είμαι ο υπεύθυνος. Δεν ήταν αυτό που περιμέναμε. Σίγουρα όχι. Στο τέλος χάσαμε τρεις βαθμούς και πρέπει να τους πάρουμε κάπου αλλού. Πρέπει να τους πάρουμε πίσω. Ο στόχος να τερματίσουμε στις δυο πρώτες θέσεις δεν έχει χαθεί θα παλέψουμε για αυτό και πιστεύω πάρα πολύ πως θα τον πετύχουμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα