Μουρίνιο: Δεν είναι ρατσιστής ο Τέρι

14:59 28/9/2012 - Πηγή: AEK365

Η αγγλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία τιμώρησε με τέσσερις αγωνιστικές τον Τζον Τέρι για ρατσιστική συμπεριφορά προς τον Άντον Φέρντιναντ της ΚΠΡ με τον Ζοσέ Μουρίνιο να υπογραμμίζει πως ο πρώην παίκτης του στην Τσέλσι έκανε μεν ρατσιστικά σχόλια αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι ρατσιστής.
Σε δηλώσεις του ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης τόνισε: "Δεν είναι ρατσιστής. Αυτό είναι 100% βέβαιο. Στην Τσέλσι είχαμε ρόστερ με 12 Αφρικανούς παίκτες. Ήταν φανταστικό ρόστερ και πάντοτε είχε εξαιρετική σχέση με

καθένα από τους παίκτες. Αλλά στο ποδόσφαιρο μπορεί να συμβεί. Γνωρίζω ότι μπορεί να συμβεί κατά την διάρκεια αγώνα, επειδή μερικές φορές είναι κάτι παραπάνω από ένα ματς και κάποιες άλλες έχεις αντιδράσεις που δεν σε αντιπροσωπεύουν. Πιθανότατα έκανε ένα ρατσιστικό σχόλιο ή είχε μια ρατσιστική συμπεριφορά απέναντι σε έναν αντίπαλο και μερικές φορές στο ποδόσφαιρο, αντιμετωπίζουμε τους αντιπάλους με λάθος τρόπο. Αλλά πρέπει να πληρώσει. Σας παρακαλώ όμως μην λέτε ότι είναι ρατσιστής επειδή γνωρίζω τι λέω. Το λέει και ο Ντρογκμπά, ο Γκέρεμι, ο Μακελελέ, όλοι τους λένε ότι δεν είναι ρατσιστής".

Keywords
Τυχαία Θέματα