Μουρίνιο: Δεν επιτρέπεται τέτοιο γκολ

13:04 4/10/2012 - Πηγή: AEK365

Η Ρεάλ Μαδρίτης κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο της "Άμστερνταμ Αρίνα" κερδίζοντας τον Άγιαξ με 4-1 ωστόσο ο Ζοσέ Μουρίνιο στάθηκε στο γκολ που δέχτηκε η πρωταθλήτρια Ισπανίας σημειώνοντας πως δεν επιτρέπεται να δέχεται τέτοιο γκολ.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα για την δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης τόνισε: "Μια ομάδα σαν την δική μας δεν επιτρέπεται να δέχεται τέτοιο γκολ.

Όχι μόνο αυτό. Δεν επιτρέπεται να παίζει με αυτόν τον τρόπο αμέσως μετά. Για αρκετή ώρα και μέχρι να βάλουμε το τρίτο μας γκολ, δυσκολευτήκαμε πολύ. Θα πρέπει να μιλήσω με τους παίκτες μου στα αποδυτήρια, γιατί δεν θέλω να επαναληφθεί αυτό. Στο πρώτο ημίχρονο μου άρεσε η ομάδα. Μετά το τρίτο μας γκολ, ο Άγιαξ τα παράτησε, για αυτό ολοκληρώσαμε το ματς χωρίς προβλήματα. Επαναλαμβάνω, όμως πως δεν επιτρέπεται να δεχόμαστε τέτοιο γκολ".
Για την κατάσταση στον όμιλο μετά τις δυο πρώτες αγωνιστικές, ο Μουρίνιο δήλωσε: "Έχει δρόμο ακόμα. Όλες οι ομάδες είναι ισχυρές και κάθε ματς είναι μια μάχη. Είμαστε σε καλό δρόμο, αλλά τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα".

Keywords
Τυχαία Θέματα