Ξύλο και χημικά ΜΕΣΑ στο Πεντάγωνο!

11:33 4/10/2012 - Πηγή: AEK365

Αυτή την στιγμή μέσα στο Πεντάγωνο εκτυλίσσονται απίστευτες σκηνές μεταξύ εργαζομένων στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά και αστυνομικών οι οποίοι προχωρούν σε χρήση χημικών και σε συλλήψεις των εργαζομένων.
Νωρίς το πρωί, εργαζόμενοι στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά, σε απόγνωση γιατί είναι έξι μήνες απλήρωτοι, εισέβαλλαν στον θεωρητικά μέχρι σήμερα καλύτερα φυλασσόμενο χώρο στην Ελλάδα.
Κατ' αρχήν σήκωσαν με τα χέρια τα ρολά που

βρίσκονται στην Πύλη. Κανείς δεν ήταν εκεί για να τους εμποδίσει. Στην συνέχεια, μπήκαν στο προαύλιο του Πενταγώνου και έφτασαν μέχρι την Είσοδο του Γενικού Επιτελείου Στρατού.
Ενα ακόμα μελανό σημείο είναι το γεγονός ότι η ηγεσία του υπουργείου θεώρησε σκόπιμο να στείλει στο πόδι της τον αρχηγό του στρατεύματος για να μιλήσει στους συγκεντρωμένους. Χρησιμοποίησαν δηλαδή τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ, κ. Κωσταράκο, ως απεσταλμένο τους. Τα τραγελαφικά συνεχίστηκαν με τους συγκεντρωμένους να γιουχάρουν τον αρχηγό του στρατού ο οποίος εκ των πραγμάτων είναι και αναρμόδιος!
Οι εργαζόμενοι καταγγέλλουν πως δεν είναι δυνατόν να ζήσουν τις οικογένειες τους όταν τους ζητούν να εργάζονται μία ημέρα την εβδομάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα