Μουρίνιο: Δεν θα μιλήσω για διαιτησία

08:06 26/1/2012 - Πηγή: AEK365

Εκτός Κυπέλλου Ισπανίας έμεινε η κάτοχος του τροπαίου Ρεάλ Μαδρίτης μετά το 2-2 κόντρα στην Μπαρτσελόνα στο "Καμπ Νου" με τον Ζοσέ Μουρίνιο να μην θέλει να μιλήσει για την διαιτησία υπογραμμίζοντας, εμμέσως πλην σαφώς, την διαιτητική εύνοια που έχει η Μπαρτσελόνα στην Βαρκελώνη.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του δεύτερου προημιτελικού, ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης τόνισε: "Δεν θέλω να μιλήσω για τον διαιτητή. Δεν θέλω να υπονοήσω τίποτα για την διαιτησία. Είστε δημοσιογράφοι και αντιλαμβάνεστε το ποδόσφαιρο καλύτερα από εμένα. Θα περιμένω να δω την ανάλυση σας για

το παιχνίδι. Έχω παίξε εδώ με την Τσέλσι, την Ίντερ και την Ρεάλ. Δεν είναι κάτι καινούργιο".

Όσο για τις πληροφορίες που ήθελαν τους παίκτες της Ρεάλ να επιτίθενται στον διαιτητή Τεϊσέρες, ο Μουρίνιο άφησε και πάλι αιχμές δηλώνοντας: "Δεν άκουσα τίποτα. Το μόνο που άκουσα είναι πως είναι αδύνατο να κερδίσεις σε αυτό το γήπεδο".

Για την εικόνα της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε: "Οι παίκτες μου έκαναν καλό παιχνίδι. Δεν θα πω εγώ αν ήταν δίκαια η πρόκριση της Μπαρτσελόνα ή όχι. Παίξαμε πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο. Κάποιες φορές σκοράρεις χωρίς να κάνεις το παραμικρό. Εμείς είχαμε 6-7 πολύ καλές ευκαιρίες. Στο δεύτερο μέρος ήμασταν πιο επικίνδυνοι με τον Κριστιάνο και τον Μπενζεμά".

Τέλος, ο Ζοσέ Μουρίνιο αρνήθηκε τον ισχυρισμό ότι είχε προσεγγίσει λάθος το παιχνίδι στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου", εκεί όπου η Μπαρτσελόνα είχε κερδίσει με 2-1.

Keywords
Τυχαία Θέματα