Μουρίνιο: Έχασα μόνο το 1% της πίστης μου

08:05 14/2/2013 - Πηγή: AEK365

Στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" η Ρεάλ Μαδρίτης έμεινε στο 1-1 με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αποτέλεσμα που δεν θεωρεί κακό ο Ζοσέ Μουρίνιο ο οποίος ξεκαθάρισε πως πιστεύει ακόμα στην πρόκριση της ομάδας του στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ ενόψει της ρεβάνς στο "Ολντ Τράφορντ".

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος της πρώτης μάχης των δυο ομάδων για την φάση των "16", ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης τόνισε: "Δεν είναι κακό αποτέλεσμα το 1-1. Δεν ξέρω αν είναι δίκαιο, γιατί αξίζαμε να πετύχουμε περισσότερα γκολ, αλλά

και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα μπορούσε να σκοράρει ξανά. Ακόμη είναι 50-50 η πρόκριση. Μπορούμε να σκοράρουμε εκτός έδρας. Δεν νομίζω ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα αμυνθεί τόσο μαζικά στον επαναληπτικό. Έχασα μόνο το 1% της πίστης μου μετά το 1-1. Δεν νιώθω πίεση. Έχουμε το κεφάλι ψηλά. Κάποιες φορές κερδίζεις, άλλες όχι. Είχαμε πολλές ευκαιρίες να πετύχουμε πάνω από ένα γκολ. Θα μπορούσαμε να είχαμε προηγηθεί απέναντι σε μια ομάδα που έπαιξε με πολλούς παίκτες στην άμυνα. Δεν το λέω αυτό με κακό τρόπο. Έκαναν εξαιρετική δουλειά. Δεν έπαιξαν με στόχο την νίκη, αλλά έχουν παίκτες που μπορούν να βάλουνγκολ από το πουθενά. Και στο τέλος θα μπορούσαν να μας κερδίσουν. Ο Τσάμπι έσωσε την μπάλα πάνω στην γραμμή".
Για τον τρόπο που δέχτηκε το γκολ η Ρεάλ από τον Γουέλμπεκ, ο Μουρίνιο δήλωσε: "Είχαμε δουλέψει πάνω στις στημένες φάσεις και την αντιμετώπιση τους, αλλά δεχτήκαμε γκολ από τέτοια φάση. Αν χάνουμε τις προσωπικές μονομαχίες, όσο οργάνωση και αν έχουμε δεν έχει σημασία".
Σε ερώτηση αν το μέλλον του στην Ρεάλ Μαδρίτης κριθεί ανάλογα με το αποτέλεσμα στην ρεβάνς, ο Μουρίνιο απάντησε: "Δεν ξέρω αν το μέλλον μου εξαρτάται από την ρεβάνς στο Μάντσεστερ και δεν με ενδιαφέρει".

Keywords
Τυχαία Θέματα