Μουρίνιο: Έγκλημα αν δεν πάρει ο Ρονάλντο την Χρυσή Μπάλα

12:14 12/10/2012 - Πηγή: AEK365

Για άλλη μια χρονιά Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι θα διεκδικήσουν τον τίτλο του κορυφαίου ποδοσφαιριστή στον κόσμο με τον Ζοσέ Μουρίνιο να υποστηρίζει πως θα πρόκειται για έγκλημα αν δεν δοθεί φέτος η "Χρυσή Μπάλα" στον συμπατριώτη του μεσοεπιθετικό.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην "A Bola TV", ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης αναφερόμενος στην μονομαχία των δυο παικτών για την "Χρυσή Μπάλα" τόνισε: "Θα είναι έγκλημα αν ο παίκτης μου δεν κερδίσει την Χρυσή Μπάλα.

Τα πράγματα ήταν πιο δύσκολα για τον Κριστιάνο γιατί ο Μέσι γαλουχήθηκε στις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα με τους περισσότερους συμπαίκτες του. Ο Κριστιάνο ήρθε από την Αγγλία σε μια ομάδα που είχε χάσει την δυναμική της και έπρεπε να βελτιωθεί αισθητά τα δυο προηγούμενα χρόνια. Είναι και οι δυο πολύ σπουδαίοι. Αν πρόκειται για δυο ισάξιους παίκτες γιατί ο ένας να έχει κερδίσει τέσσερις φορές την Χρυσή Μπάλα και ο άλλος μόνο μια; Το φυσιολογικό είναι ο ένας να έχει τρεις και ο άλλος δυο. Αν ο Κριστιάνο δεν κερδίσει την εφετινή Χρυσή Μπάλα θα είναι όχι γιατί δεν ήταν εξαιρετικός, αλλά γιατί το προφίλ του δεν πουλάει και γιατί δεν δίνει συνεντεύξεις προκειμένου να απολογηθεί για την λογομαχία που είχε με κάποιον συμπαίκτη του κατά την διάρκεια ενός αγώνα".
Η τελευταία φράση του Μουρίνιο αποτελεί "καρφί" προς τον Λιονέλ Μέσι για το φραστικό επεισόδιο που είχε με τον Νταβίδ Βίγια στην διάρκεια του αγώνα με την Οσασούνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα