Μουρίνιο: Η χειρότερη χρονιά μου ως προπονητής

08:22 18/5/2013 - Πηγή: AEK365

Αφού έχασε πρωτάθλημα στην Ισπανία και Τσάμπιονς Λιγκ, η Ρεάλ Μαδρίτης έχασε και το Κύπελλο Ισπανίας και μάλιστα μέσα στο σπίτι της, χθες βράδυ, κόντρα στην Ατλέτικο. Για όλα αυτά τα... χαμένα, ο Ζοσέ Μουρίνιο δε δίστασε να χαρακτηρίσει τη χρονιά, ως την χειρότερη στην καριέρα του. «Είναι η χειρότερη σεζόν μου στους πάγκους, αφού ποτέ δεν είχα μείνει χωρίς ένα σημαντικό τρόπαιο. Η φετινή σεζόν είναι αποτυχημένη και ως συνήθως, όταν όλα πάνε καλά, τα μπράβο ανήκουν σε όλους, αλλά όταν όχι, η ευθύνη είναι του προπονητή και όχι του παίκτη ή του παράγοντα. Δεν νομίζω ότι η Ατλέτικο

είναι η δίκαιη νικήτρια, αφού χάσαμε πολλές σημαντικές ευκαιρίες. Στο ποδόσφαιρο, όμως, όλα ξεχνιούνται, η διαιτησία και τα δοκάρια... Η ιστορία θυμάται μία νικήτρια και αυτή απόψε είναι η Ατλέτικο».

Όπως ήταν φυσικό η κουβέντα πήγε στο μέλλον του Special One στην Ρεάλ, καθώς η φημολογία ότι αποχωρεί για την Τσέλσι έχει φουντώσει και ο ίδιος δεν την έκλεισε αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά. «Έχω συμβόλαιο με την ομάδα και δεν έχω μιλήσει ακόμα με τον πρόεδρο. Είναι φυσιολογικό να ακούγεται το όνομα του Αντσελότι ή ότι εγώ πάω στην Τσέλσι. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα αντιμετωπίσω την υπόθεση με εντιμότητα και, όταν καθίσουμε να μιλήσουμε με τον πρόεδρο, το αποτέλεσμα της κουβέντας θα γίνει άμεσα επίσημο και γνωστό».

Keywords
Τυχαία Θέματα