Μουρίνιο: Ποιος θα παίξει τελικό με Μπαρτσελόνα

01:02 5/4/2012 - Πηγή: AEK365

Η Ρεάλ Μαδρίτης θα αντιμετωπίσει την Μπάγερν Μονάχου στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ με τον Ζοσέ Μουρίνιο να αναρωτιέται ποια από τις δυο ομάδες θα βρεθεί στον τελικό κόντρα στην Μπαρτσελόνα λέγοντας εμμέσως πλην σαφώς πως η Πρωταθλήτρια Ευρώπης θα βρίσκεται σίγουρα στον τελικό. Με αυτό τον τρόπο ο Πορτογάλος τεχνικός θέλησε να αφήσει ξανά "αιχμές" για διαιτητική εύνοια της Μπαρτσελόνα.

Σε δηλώσεις του μετά το 5-2 επί του ΑΠΟΕΛ, ο Μουρίνιο τόνισε: "Θα

γίνει ένας σπουδαίος ημιτελικός ανάμεσα στη Ρεάλ και την Μπάγερν. Να δούμε ποιος από τους δύο θα είναι στον τελικό με την Μπαρτσελόνα".
Εύλογα, ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης ρωτήθηκε πως είναι τόσο σίγουρος πως η Μπαρτσελόνα θα αποκλείσει την Τσέλσι και αν με αυτό που είπε υπονοεί πως η ομάδα του Γκουαρντιόλα ευνοείται από την διαιτησία. Ο Μουρίνιο αρκέστηκε να πει "Όχι, το λέω επειδή είναι πολύ καλή ομάδα".
Όσο για τα όσα είπε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης σχολίασε: "Είναι έξυπνος".

Ο Μουρίνιο μίλησε και για το 5-2 επί του ΑΠΟΕΛ λέγοντας: "Είναι σημαντικό που νικήσαμε, είχαμε τον έλεγχο και δώσαμε την ευκαιρία σε κάποιους παίκτες να ξεκουραστούν. Δεν μου άρεσε που δεχτήκαμε δύο γκολ, καθώς για ένα διάστημα χαλαρώσαμε πολύ. Ο ΑΠΟΕΛ έπαιξε καλά κι απέδειξε πως δίκαια έκανε αυτή την πορεία. Φεύγει από τη Μαδρίτη με ψηλά το κεφάλι".

Keywords
Τυχαία Θέματα