Μουρίνιο: Θα έγραφα βιβλίο για τον Μπαλοτέλι

14:03 5/10/2012 - Πηγή: AEK365

Για ένα χρονικό διάστημα Ζοσέ Μουρίνιο και Μάριο Μπαλοτέλι συνυπήρξαν στην Ίντερ με τον Πορτογάλο τεχνικό να υπογραμμίζει πως, με όσα έζησε με τον Ιταλό επιθετικό, θα μπορούσε να γράψει βιβλίο του οποίου η υπόθεση θα ήταν κωμωδία και όχι δράμα.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο CNN ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης τόνισε: "Ο Μάριο είχε πλάκα. Θα έγραφα βιβλίο 200 λέξεων στην διάρκεια των δυο χρόνων μου στην Ίντερ με τον Μάριο, αλλά το βιβλίο

δεν θα ήταν δράμα, αλλά κωμωδία".
Στην συνέχεια ο Μουρίνιο αποκάλυψε ένα απίστευτο περιστατικό που σημειώθηκε στο Καζάν με πρωταγωνιστή τον Ιταλό επιθετικό: "Θυμάμαι μια φορά στο Καζάν είχαμε πάει για το Τσάμπιονς Λιγκ. Σε αυτό το παιχνίδι είχα τραυματίες όλους τους επιθετικούς μου. Δεν υπήρχε ούτε Μιλίτο, ούτε Ετό'ο. Είχα πρόβλημα και ο Μάριο ήταν ο μόνος που υπήρχε. Ο Μάριο πήρε κίτρινη κάρτα στο 42' ή το 43'. Όταν πήγαμε στα αποδυτήρια, πέρασα τα 15 λεπτά μιλώντας σε αυτόν... Μάριο δεν μπορώ να σε αλλάξω. Δεν μπορώ να κάνω αλλαγή. Δεν ε΄χω επιθετικό στον πάγκο. Μην αγγίξεις κανέναν. Παίξε μόνο με την μπάλα. Όταν την χάσουμε μην αντιδράσεις. Αν κάποιος σε προκαλέσει μην αντιδράσεις. Αν ο διαιτητής κάνει λάθος, μην αντιδράσεις. Μάριο σε παρακαλώ... 46ο λεπτό κόκκινη κάρτα!".

Keywords
Τυχαία Θέματα