Μουρίνιο: Θα έπρεπε να είμαι στην Premier League

12:37 17/8/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Ζοσέ Μουρίνιο βρίσκεται και πάλι στην Τσέλσι και στην Premier League με τον Πορτογάλο τεχνικό να υπογραμμίζει πως αισθάνεται καλύτερα από ποτέ και να προσθέτει πως βλέπει τον εαυτό του ως κάποιον που θα έπρεπε να είναι στην συγκεκριμένη διοργάνωση.

Σε συνέντευξη Τύπου πριν από την πρώτη σέντρα, ο Μουρίνιο τόνισε: "Βλέπω των εαυτό μου ως κάποιον που θα έπρεπε να είναι σε αυτή την διοργάνωση. Είναι η αγαπημένη μου. Είμαι καλύτερα από ποτέ. Θέλω

να δώσω τα πάντα για αυτό τον σύλλογο. Ανυπομονώ για το αλατοπίπερο του ποδοσφαίρου, το απρόβλεπτο του κάθε αγώνα, του κάθε αποτελέσματος. Θέλω να πω στο καθένα σε αυτή την χώρα που πηγαίνει στο γήπεδο κάθε Σαββατοκύριακο πως είμαι ένας από αυτούς. Αγαπώ αυτή την ποδοσφαιρική χώρα".
Ο Μουρίνιο μίλησε και για τα μεταγραφικά λέγοντας: "Όλοι οι προπονητές λέμε ότι δεν θέλουμε ενίσχυση, αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια. Μου αρέσει το σύνολο που έχω και δεν σας λέω ψέματα. Είμαι χαρούμενος που ένας παίκτης με τον οποίο έχω συνεργαστεί στο παρελθόν να λέει ότι θέλει να ξανασυνεργαστούμε, ειδικά όταν το κάνει κάποιος σαν τον Σάμουελ. Αλλά προσπαθούμε να πάρουμε έναν παίκτη και θα δούμε τι θα γίνει".
Τέλος ο προπονητής της Τσέλσι τοποθετήθηκε ξανά στα σενάρια πώλησης του Νταβίντ Λουίζ: "Δεν υπάρχει περίπτωση να φύγει ο Νταβίντ Λουίζ για να είμαι ειλικρινής. Οι οπαδοί μας πρέπει να επικεντρωθούν στην ομάδα και να στηρίξουν τους παίκτες".

Keywords
Τυχαία Θέματα