Μουρμούρα για Βίλας Μπόας

12:12 22/2/2012 - Πηγή: AEK365

Η θέση του Αντρέ Βίλας Μπόας στον πάγκο της Τσέλσι έγινε ακόμα πιο δύσκολη μετά την ήττα από την Νάπολι με τον Πορτογάλο τεχνικό να έχει να αντιμετωπίσει και την μουρμούρα των ποδοσφαιριστών του και συγκεκριμένα του Φρανκ Λάμπαρντ και του Άσλεϊ Κόουλ. Οι δυο παίκτες δεν ξεκίνησαν βασικοί στο "Σαν Πάολο" γεγονός που δεν τους άρεσε καθόλου με τον Βίλας Μπόας να προσπαθεί να εξηγεί το σκεπτικό της απόφασης του.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής της Τσέλσι τόνισε: "Είχα μια συζήτηση με τον Άσλεϊ και τον Φρανκ. Λόγω του ότι είναι

τέτοιοι παίκτες, με τόσο μεγάλη εμπειρία, ένιωσαν ότι μπορούσαν να βοηθήσουν την ομάδα. Αυτό είναι απολύτως κατανοητό. Φυσικά, ήταν απογοητευμένοι, αλλά ήταν μια απόφαση που πρέπει να δεχτούν και να προχωρήσουν. Η απόφαση για τον Κόουλ ήταν δύσκολη και λήφθηκε χθες. Είμαι σίγουρος ότι από αύριο θα συνεχίσει να παλεύει για την θέση του, όπως κάνει συνήθως. Η απόφαση για Λάμπαρντ και Εσιέν είχε να κάνει με τεχνικούς λόγους. Αυτοί που ήταν στον αγωνιστικό χώρο τα πηγαίνουν περίφημα και για αυτό επιλέχτηκαν. Μπορούμε να συνεχίζουμε να υπολογίζουμε σε αυτούς τους παίκτες για βοήθεια στην ομάδα. Θα είναι εκεί για να τους επιλέξω, κάθε φορά".

Keywords
Τυχαία Θέματα