«Να μπουν οι μπουλντόζες να τελειώσουν κάτι το φανταστικό»

11:27 10/11/2013 - Πηγή: AEK365

Οι Κορδέρο, Μπρέσεβιτς, Γεωργέας και Πεταυράκης αδημονούν να ξεκινήσουν τα έργα και να τελειώσει το γήπεδο. Διαβάστε τι δήλωσαν στην «ΩΡΑ»:

Μιγκέλ Κορδέρο: Είναι φανταστικό

Πριν από λίγους μήνες, ο Μιγκέλ Κορδέρο αρνήθηκε προτάσεις από την Σεγούντα Ντιβιζιόν της Ισπανίας, ακόμα και από την ελληνική Σούπερ Λίγκα, προκειμένου να μείνει και να παίξει στην ΑΕΚ. Νιώθει καθημερινά πως δικαιώνεται για την επιλογή του. Και ειδικά μετά και όσα είδε στο πλάνο του νέου γηπέδου, μπορεί να χαμογελά πλατιά, δηλώνοντας πως τα γήπεδο

είναι φανταστικό.

Ιβάν Μπρέσεβιτς: Το καλύτερο που έχω δει

«Πολύ καλό. Ίσως το καλύτερο γήπεδο που έχω δει στην ζωή μου. Είναι πλέον όνειρο για κάθε παίκτη της ΑΕΚ να παίξει σ' αυτό το γήπεδο. Και εγώ και όλοι μας, αυτό ονειρευόμαστε πλέον».

Σταύρος Πεταυράκης: Φανταστικά τα σχέδια

«Πιστεύω ότι θα είναι από τα καλύτερα γήπεδα στην Ελλάδα. Είναι όνειρο κάθε παίκτη να πατήσει το χορτάρι αυτού του γηπέδου. Τα σχέδια όπως τα είδαμε στην παρουσίαση ήταν φανταστικά και δόξα τον Θεό να πάνε όλα καλά. Το εξωτερικό μέρος του γηπέδου που μοιάζει με κάστρο, είναι το πιο εντυπωσιακό κομμάτι του γηπέδου»

Νίκος Γεωργέας: Το σημαντικό να μπει η μπουλντόζα

«Εκπληκτικό γήπεδο όπως το είδαμε. Το σημαντικό είναι να μπει η μπουλντόζα μέσα να ξέρουμε ότι θα ξεκινήσει και θα τελειώσει. Μακάρι να ξαναφτιάξουμε το σπίτι μας στη Νέα Φιλαδέλφεια».

Keywords
Τυχαία Θέματα