«Να δημιουργήσουμε μία νέα ΑΕΚ»

13:22 14/3/2012 - Πηγή: AEK365

Κάλεσμα και από τον Χάρη Οικονομομόπουλο, προς όλους υπήρξε μέσα από δηλώσεις του μετά το τέλος της Γ.Σ.. Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, έκανε λόγο για δημιουργία μας ΑΕΚ μέσω από τα φυτώρια της ομάδας που θα κυριαρχήσει τα επόμενα χρόνια. Για να γίνει αυτό βέβαια πρέπει να δοθεί εδώ και τώρα λύση στο πρόβλημα:

«Η ΑΕΚ είναι όπως η Ελλάδα.

Χρειάζεται ενότητα και πράξεις. Πρόθεση του ΔΣ είναι να ξεκαθαρίσει στους ανθρώπους της ομάδας την κρισιμότητα της κατάστασης. Μόνο ο Ντέμης Νικολαΐδης κατάφερε να δώσει μια λύση στο οικονομικό πρόβλημα, καθώς ήρθε σε συμφωνία για μια χρηματοδότηση με όρους καλύτερους από αυτούς που μπορούσε. Η ΑΕΚ πρέπει να ενδιαφέρει αυτό που έχει αξίες. Θέλουμε να δημιουργήσουμε μια ΑΕΚ με Έλληνες παίκτες που θα βγουν από τα φυτώρια της ομάδας και θα κυριαρχήσουν σε Ελλάδα και Ευρώπη τα επόμενα χρόνια. Αυτό όμως για να γίνει θα πρέπει πρώτα να βρεθούν λύσεις».

Και συμπλήρωσε: «Θα κάνουμε έκκληση σε όσους έχουν οικονομική επιφάνεια. Η οποιαδήποτε επιθυμία τους θα πρέπει να γίνει γνωστή μέσα στις επόμενες 48 ώρες. Θα πρέπει να δούμε τι θα γίνει και με την συνδρομή του κόσμου. Όπως αποφασίσαμε στο ΔΣ και θα πράξει η διοίκηση, μέσα στις επόμενες ημέρες θα γίνει νέο ΔΣ, για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με τιμή μετοχής στα 0,30 ευρώ. Όποιος θέλει και μπορεί να συμμετάσχει θα πρέπει να το γνωστοποιήσει. Θέλουμε να δημιουργήσουμε μια νέα ΑΕΚ. Και όταν λέω νέα, δεν αναφέρομαι στους νέο Πανιώνιο και νέα Καβάλα. Αλλά σε μια ΠΑΕ, η οποία θα είναι υγιής και θα προωθήσει νέους παίκτες».

Τέλος, τόνισε για την υπόθεση Ψωμιάδη: «Θα κυνηγήσουμε τα χρήματα, μέχρι τελευταίου ευρώ. Στις 4 Απριλίου θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση και ελπίζω έως τότε να έχει εκδοθεί ο Ψωμιάδης από τα Σκόπια. Μακάρι να μπορούσα να φέρω αυτά τα χρήματα νωρίτερα από τις 31 Μαρτίου. Πρόκειται για σημαντικό περιουσιακό στοιχεία της ΑΕΚ και θα μπορούσε να αποτελέσει πυλώνας για τους επιφανείς ΑΕΚτζήδες. Μπορούν να καλύψου το ισόποσο τμήμα από το ποσό που διεκδικεί η ΑΕΚ».

Keywords
Τυχαία Θέματα