«Να δώσουμε χαρά στον κόσμο»

15:43 23/6/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης μίλησε για τη νίκη της Εθνικής Νέων κόντρα στο Μεξικό αλλά και τη συνέχεια της Ελλάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο Κ20 της Τουρκίας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM

Για το αν έχει άγχος η ομάδα:

«Δεν έχουμε άγχος. Είμαστε πρωτάρηδες και ξέρουμε τις δυνατότητές μας. Δεν έχουμε να φοβηθούμε κανένα. Το Μεξικό είναι από τις καλύτερες ομάδες. Είχαμε δει βίντεο και καταφέραμε κάποια πράγματα στον αγωνιστικό χώρο. Με μια νίκη είμαστε σίγουρα στην επόμενη φάση. Αυτός είναι ο στόχος μας

και παραμένουμε εκεί.

Τα περισσότερα παιδιά έχουν παραστάσεις από Σούπερ Λίγκα και ευρωπαϊκά παιχνίδια. Είναι ό,τι καλύτερο γιατί εδώ δεν σου φαίνονται τόσο δύσκολα τα πράγματα»

Για τη συμπεριφορά των Τούρκων:

«Είναι πολύ φιλόξενοι. Οι Τούρκοι έχουν δώσει μεγάλο βάρος στο τουρνουά. Μας έχουν βοηθήσει να προσαρμοστούμε εδώ».

Για την στάση της Εθνικής ομάδας ανδρών:

«Μια ημέρα πριν το παιχνίδι με το Μεξικό μας ευχήθηκαν καλή επιτυχία. Προσπαθούμε να παίξουμε για όλους όσους μας βλέπουν και μας πιστεύουν. Προσπαθούμε να δώσουμε χαρά στους συμπατριώτες μας.

Από την αρχή είχαμε ένα πλάνο στο μυαλό μας. Δεχθήκαμε ένα πολύ ωραίο γκολ από στημένη φάση. Σε όλο το παιχνίδι ουσιαστικά δείχναμε ότι εμείς θέλουμε το παιχνίδι και στο τέλος ήρθε το γκολ που μας έδωσε τη νίκη».

Για το παιχνίδι με το Μάλι:

«Είναι μια ομάδα με τρομερές φυσικές δυνατότητες. Δεν έχουμε κάνει ακόμη όμως την ανάλυση του αντιπάλου. Θα την κάνουμε και θα γνωρίζουμε πολλά περισσότερα για αυτή».

Keywords
Τυχαία Θέματα