«Να έχουν τελειώσει όλα μέχρι τα τέλη Ιουνίου»

16:56 23/6/2013 - Πηγή: AEK365

Για το γεγονός ότι ακόμα δεν έχει βρεθεί λύση στο ιδιοκτησιακό, αλλά και για τις αιτίες που οδήγησαν στα χρέη της ομάδας μίλησε ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ Κώστας Πηλαδάκης.Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το ιδιοκτησιακό: «Κουράστηκα και δεν θέλω να μπω σε διαρκείς συζητήσεις. Θέλω μέχρι τέλη Ιουνίου να έχουν τελειώσει τα πάντα για την ΑΕΛ».

Για τα χρέη της «βασίλισσας του κάμπου»:

«Το παράπονό μου είναι ότι κόσμος μπορεί να λέει για τα χρέη αλλά δεν θυμούνται τις τρεις αιτίες που τα δημιούργησαν και ήταν η υπόθεση των στημένων αγώνων που υποβίβασαν την ομάδα, η ματαίωση των Μεσογειακών Αγώνων που δεν επέτρεψε την Πολιτεία να χρηματοδοτήσει το γήπεδο από τη στιγμή που βλέπω ότι άλλα γήπεδα χρηματοδοτούνται και τρίτο η μη επιστροφή ΦΠΑ. Δηλαδή θα πρέπει να έχω καβάτζα 20 εκατομμύρια ευρώ για να μπορέσω να ανταποκρίνομαι σε τέτοιους καιρούς».

Ο ισχυρός άντρας των Θεσσαλών βρίσκεται σε συζητήσεις με τον πρώην πρόεδρο των Τρικάλων Βαγγέλη Πλεξίδα προκειμένου ο τελευταίος να αναλάβει την ομάδα. Υπενθυμίζεται πως ο Πηλαδάκης θέλει να απεμπλακεί οριστικά από τα διοικητικά της ομάδας της Λάρισας και να συνεχίσει μόνο ως χορηγός.

Αυτό το οποίο προσπαθεί να εξασφαλίσει ο Πηλαδάκης δεν είναι άλλο από την φερεγγυότητα αυτού που θα αναλάβει την ομάδα, προκειμένου να μπορέσει να καλύψει το ενοίκιο του γηπέδου.

Από εκεί κι έπειτα ο διοικητικός ηγέτης του συλλόγου της Λάρισας βρίσκεται εν αναμονή δύο προτάσεων για τη συμμετοχή της ομάδας στη Football League και τη νέα χρονιά, αλλά μέσω εξαγοράς ΑΦΜ άλλων ομάδων και μιας πρόταση για να συνεχίσει η ΑΕΛ με την υπάρχουσα μορφή της κάτι που θεωρείται δύσκολο, ενώ δεν θα πρέπει να αποκλειστεί και το ενδεχόμενο συμμετοχής στη Γ΄ Εθνική.

Σε περίπτωση που τελικά αυτό γίνει τότε η Ερασιτεχνική ΑΕΛ είναι αυτή που θα κληθεί να τρέξει τις εξελίξεις. Εκτός από τα όσα συμβαίνουν στο διοικητικό μέτωπο οι ιθύνοντες της Λάρισας καλούνται να αντιμετωπίσουν και τις εξελίξεις που έχουν να κάνουν με τις προσφυγές των παικτών.

Κάποιοι από αυτούς είναι δυσαρεστημένοι από την μη καταβολή των χρημάτων τους, άλλοι βρίσκονται σε συζητήσεις με τον συντοπίτη Τύρναβο, με τον γενικό αρχηγό της ομάδας Δημήτρη Τσακμακίδη να τους ζητά να κάνουν υπομονή, κάτι που τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή και με τις εξελίξεις που αναφέραμε και παραπάνω μόνο εύκολο δεν είναι.

Keywords
Τυχαία Θέματα