«Να κοιτάμε τι κάνουμε εμείς και όχι οι διαιτητές» (VIDEO)

10:31 9/1/2012 - Πηγή: AEK365

Δικαιολογημένα παράπονα για την διαιτησία έχει η Μπαρτσελόνα καθώς στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων κόντρα στην Εσπανιόλ δεν της δόθηκε πέναλτι σε καθαρό χέρι αντιπάλου με αποτέλεσμα να μείνει το 1-1 και την πρωταθλήτρια Ισπανίας να μένει στο -5 από την Ρεάλ Μαδρίτης. Ωστόσο, ο Πεπ Γκουαρντιόλα υπογράμμισε πως θα πρέπει αυτός και οι παίκτες του να κοιτάνε την δουλειά τους και όχι τι κάνουν οι διαιτητές.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα στο "Ελ Πρατ", ο προπονητής της Μπαρτσελόνα τόνισε: "Θα πρέπει να μην επαναλάβουμε

τα λάθη μας και να βελτιωθούμε σε τομείς που δεν τα πάμε καλά. Πρέπει να εστιάσουμε σε αυτά που μπορούμε να κάνουμε εμείς, όχι στο τι κάνουν οι διαιτητές. Το παιχνίδι πήγε όπως θέλαμε, με εξαίρεση τα τελευταία 15 λεπτά, που η Εσπανιόλ μας δημιούργησε πολλά προβλήματα. Δεν έχω παράπονα από την ομάδα μου. Ελέγξαμε το ματς, αλλά όταν έχεις προβάδισμα ενός μόνο γκολ, μπορείς να ισοφαριστείς ανά πάσα στιγμή".

Όσο για το -5 από την Ρεάλ Μαδρίτης, ο Γκουαρντιόλα δήλωσε: "Δεν χάσαμε τίποτα, Υπάρχουν ακόμα πολλά παιχνίδια, δύσκολες έδρες και δυνατοί αντίπαλοι. Πρέπει να συνεχίσουμε να κάνουμε την δουλειά μας και να γινόμαστε καλύτεροι".

Keywords
Τυχαία Θέματα