Ο Σιαλμάς της Λιβαδειάς και ο Αδαμίδης με τους Άραβες

09:41 9/1/2012 - Πηγή: AEK365

GOAL

Έχοντας ως τίτλο: "Με μαγκιά και Σιαλμά", η εφημερίδα σκιαγραφεί το πέρασμα της ΑΕΚ το Σάββατο από τον Λεβαδειακό, σημειώνοντας: "Ο 25χρονος φορ με δύο γκολ (το πρώτο καταπληκτικό) έβαλε σφραγίδα στη σπουδαία νίκη της ΑΕΚ στη Λιβαδειά και η Ένωση δήλωσε ξανά "παρούσα". Στα

διοικητικά τονίζεται, για νέο κύκλο επαφών του Αδαμίδη: "Η υπόθεση Ξενιάδη μετατράπηκε σε φιάσκο, καθώς ο υποτιθέμενος ενδιαφερόμενος αποδείχθηκε κατώτερος των προσδοκιών. Το ευτύχημα για την ΑΕΚ είναι πως δεν έχασε χρόνο και δυνάμεις σε αυτή την απίθανη ιστορία. ο Αδαμίδης φιλοδοξεί να έχει έναν νέο κύκλο επαφών με όσους έχει προσεγγίσει, συζητήσει, προτείνει και διακρίνει ?έστω και πρώιμο? ενδιαφέρον για ενασχόληση με την ΑΕΚ. Σε μια προσπάθεια να πιέσει καταστάσεις και να βρει μια σανίδα σωτηρίας, μια λύση της τελευταίας στιγμής, που θα βγάλει την ομάδα από το αδιέξοδο.

Ο ίδιος φέρεται πως έχει στρέψει την προσοχή του σε λύση που του προέκυψε έπειτα από κάποιες επαφές των τελευταίων εβδομάδων με fund από τη Σαουδική Αραβία. Οι πρώτες επαφές αφήνουν στον Αδαμίδη την ελπίδα πως μπορεί να υπάρξει άμεση λύση, καθώς φαίνεται πως εκεί υπάρχουν επιχειρηματίες που βλέπουν με ενδιαφέρον την περίπτωση της ΑΕΚ.

Οπως σας αναφέραμε από το Σάββατο, μάλιστα, είναι πιθανό τις αμέσως επόμενες ημέρες να υπάρξει ταξίδι του Αδαμίδη στη Σαουδική Αραβία για να επισπεύσει τις διαδικασίες και να έχει κάποιες τελικές επαφές. Παράλληλα, βέβαια, θα επιχειρήσει ανάλογες κινήσεις με τους ενδιαφερόμενους από Κατάρ, Ντουμπάι, Κίνα και τον «επενδυτή» του Βλάχου, ώστε να δει αν μπορεί να προκύψει κάτι από εκεί".

SPORTDAY

Το ματς του Σαββάτου δεσπόζει στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ στην SD, η οποία μάλιστα για το πρώτο γκολ του Σιαλμά γράφει πως "θύμισε... Ρόνι", για να συμπληρώσει: "Από μοιραίος κόντρα στη Δόξα, ο Σιαλμάς έγινε ωραίος στη Λιβαδειά και, σκοράροντας δις, έδωσε τη νίκη στην Ένωση. "Ροναλντίνιο" τον "βάφτισαν" οι συμπαίκτες του". Όσον αφορά τα διοικητικά, η εφημερίδα γράφει: "Ο Βασίλης Ξενιάδης έχει πάψει να απασχολεί την ΑΕΚ. Μπορεί επισήμως να λέγεται πως οι «κιτρινόμαυροι» αναμένουν αποδείξεις της φερεγγυότητάς του, ωστόσο ανεπισήμως έχουν ήδη σχηματίσει άποψη για τον συγκεκριμένο άνθρωπο και θεωρούν πως όχι απλώς δεν μπορεί να δώσει λύση στα πολλά προβλήματα της ομάδας, αλλά και πως είναι πιθανό να προκαλέσει ακόμη περισσότερα.

Έτσι ο Σταύρος Αδαμίδης ασχολείται αποκλειστικά με τους Άραβες. Ο υποψήφιος επενδυτής που εκπροσωπεί ο Γιάννης Βλάχος έχει αναθέσει σε ιταλική εταιρεία να κάνει μία έκθεση για την ΑΕΚ (με αποτίμηση του ρόστερ, οικονομικά στοιχεία κ.α.) και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Αυτή αναμένεται να είναι έτοιμη μέσα στην εβδομάδα και εφόσον τα στοιχεία πείσουν τον ενδιαφερόμενο να επενδύσει, ίσως να μη χρειαστεί καν έλεγχος στην ΠΑΕ, παρά μόνο η δέσμευση των νυν μετόχων πως θα αναλάβουν να καλύψουν όσα χρέη προκύψουν περισσότερα από τα 33 εκατ. ευρώ, που παρουσιάζεται επισήμως η «μαύρη τρύπα» στο σύλλογο. Το μεγαλύτερο πρόβλημα στη συγκ

Keywords
Τυχαία Θέματα