«Να μην επιστρέψουμε στο ΣΕΦ»

20:36 14/4/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Στράτος Περπέρογλου μίλησε στην εφημερίδα «Sportday» και εξέφρασε τη επιθυμία του να μη μεταφερθούν οι αγώνες στο ΣΕΦ.Ο 28άχρονος φόργουορντ, ξεκαθάρισε: «Θα παίξουμε σαν να είμαστε στο μηδέν. Αν θεωρήσουμε ότι έχουμε κάνει κάτι θα περάσουμε δύσκολα. Πρέπει να έχουμε περισσότερη ενέργεια, να πάρουμε το τρίτο παιχνίδι για να μην επιστρέψουμε στο ΣΕΦ». Δήλωσε επίσης...
Για τη δεύτερη νίκη του Ολυμπιακού επί της Εφές Αναντόλου,

στο φαληρικό στάδιο: «Στην άμυνα ήμασταν καλύτεροι σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι. Επιθετικά πιστεύω ότι λειτουργήσαμε καλύτερα και ως εκ τούτου πήραμε στο δεύτερο ημίχρονο μια διαφορά και το παιχνίδι εξελίχθηκε σε άνετη επικράτηση που αυτή τη στιγμή δεν σημαίνει κάτι. Ούτως ή άλλως, στόχος μας ήταν να κερδίσουμε με έναν πόντο. Τα καταφέραμε και είμαστε χαρούμενοι για αυτό».
Για το εάν σημαίνει κάτι η ευρείας έκτασης νίκη τους: «Δεν νομίζω. Πολλές φορές συσπειρώνει τον αντίπαλο. Πριν από δύο χρόνια ο Ολυμπιακός είχε κερδίσει με μεγάλη διαφορά τη Σιένα στο πρώτο παιχνίδι και στη συνέχεια έχασε τα υπόλοιπα παιχνίδια. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στην Τουρκία, γιατί χρειαζόμαστε ένα ακόμα παιχνίδι για να πάμε στο Final Four, και πρέπει να είμαστε αφοσιωμένοι σε αυτόν τον στόχο».
Για το εάν αισθάνονται πίεση: «Πίεση υπάρχει πάντα και ειδικά όταν η ομάδα σου έχει πλεονέκτημα έδρας. Είναι πολύ σημαντικό ότι ανατρέψαμε την κατάσταση στο πρώτο παιχνίδι και στο δεύτερο παίξαμε πιο απελευθερωμένα».
Για το «κλειδί» της νίκης στην Κωνσταντινούπολη: «Να ακολουθήσουμε την ίδια συνταγή. Δηλαδή δυνατή άμυνα, ενέργεια και έλεγχο των ριμπάουντ απέναντι σε μια ομάδα με ψηλά κορμιά. Επίσης, πρέπει να έχουμε συνέπεια στον τρόπο παιχνιδιού μας. Σε αυτό που έχουμε χτίσει στα δύο πρώτα παιχνίδια και να το ακολουθήσουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα