«Να σταθεροποιήσουμε την απόδοσή μας»

23:10 28/5/2013 - Πηγή: AEK365

Τις βαλίτσες τους για την Αυστρία ετοιμάζουν οι Βίκυ Αρβανίτη και Πένυ Καραγκούνη, ώστε να συμμετάσχουν στο πρώτο Masters μπιτς βόλεϊ της CEV στο Μπάντεν. Το συγκεκριμένο δίδυμο θα συμμετάσχει για πρώτη φορά σε διοργάνωση και ο Κώστας Ταμπουρατζής αναφέρθηκε στις φιλοδοξίες και τους στόχους της ελληνικής ομάδας στη χώρα της Κεντρικής Ευρώπης.

«Σε αυτό το τουρνουά, θέλουμε να μπορέσουμε να σταθεροποιήσουμε την απόδοσή μας κι αυτά που δουλεύουμε

μέσα στο γήπεδο, ώστε να είμαστε ανταγωνιστικοί σε υψηλό επίπεδο. Το τουρνουά του Μπάντεν είναι υψηλού επίπεδου και για πρώτη φορά διεξάγεται με 16άρι ταμπλό, οπότε και μόνο η συμμετοχή μας στο κυρίως ταμπλό είναι σημαντική υπόθεση.
Δεν θέλω να μιλήσω για συγκεκριμένους στόχους, όσον αφορά τη θέση που θα καταλάβουμε, γιατί αυτό που με ενδιαφέρει είναι πρωτίστως η απόδοση που θα έχουμε», τόνισε αρχικά ο ομοσπονδιακός τεχνικός, συμπληρώνοντας πως:

«Θέλουμε να δούμε τη δική μας απόδοση σε σχέση με τις άλλες ομάδες υψηλού επιπέδου και το πόσο κοντά βρισκόμαστε μετά από πέντε εβδομάδες προετοιμασίας, όπου έχουμε και μια καινούργια αθλήτρια στον σχεδιασμό. Έχουμε κάνει αρκετά φιλικά παιχνίδια, τις τρεις πρώτες εβδομάδες αναλωθήκαμε στο να δουλέψουμε σε κάποια τεχνικά στοιχεία κι αυτά τα παιχνίδια στο κυρίως ταμπλό θα λειτουργήσουν σαν μια πρόβα για τη φυσική κατάσταση, η οποία βελτιώνεται μέσα από τα παιχνίδια».

Και αν εμφανίστηκε συγκρατημένα αισιόδοξος για την «παρθενική» εμφάνιση των Αρβανίτη - Καραγκούνη σε διεθνές τουρνουά, ο Ταμπουρατζής δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από την αγωνιστική χημεία που έχει διαπιστώσει. «Είμαι πολύ ικανοποιημένος από αυτά που έχουμε πετύχει μέχρι τώρα, σε σύντομο χρονικό διάστημα κι είναι μια ομάδα που θεωρώ ότι θα βελτιώνεται συνεχώς στην πορεία».

Keywords
Τυχαία Θέματα