«Να σταθούν στο ύψος τους»

18:12 15/2/2012 - Πηγή: AEK365

Του Γιώργου Νικολάου

Ο γενικός αρχηγός της ΑΕΚ, Σταύρος Τσιλιμιγκάκης, μίλησε στην «ΩΡΑ των σπορ» και έστειλε νέο μήνυμα προς τους παίκτες, τους οποίους κάλεσε και εν όψει Σερρών να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων. Ο κ. Τσιλιμιγκάκης έθεσε βέβαια ως προτεραιότητα τον νέο στόχο της ΑΕΚ, ήτοι την κατάληψη της τρίτης θέσης, που ενδεχομένως οδηγήσει στην άνοδο.

Για τον στόχο: «Από εδώ και πέρα όλα τα ματς

είναι «τελικοί» για μας. Έχουμε μείνει λίγο πίσω, αλλά στόχος της ΑΕΚ είναι πάντα οι νίκες. Ευελπιστούμε να ανέβει και τρίτη ομάδα στην Α1 και να είμαστε εμείς αυτοί που θα ανέβουμε. Οι στόχοι δεν διαφοροποιούνται, απλά μπορεί να οριοθετούνται από το εκάστοτε τεχνικό τιμ. Στόχος μας είναι και παραμένει η άνοδος. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο, υπάρχουν ακόμα δώδεκα αγώνες».


Για τον επόμενο αντίπαλο της ΑΕΚ: «Οι Ίκαροι Σερρών είναι μία πολύ καλή ομάδα, με εξαιρετική περιφερειακή γραμμή. Στο αντίστοιχο ματς του πρώτου γύρου είχα κάνει και το ντεμπούτο μου στον πάγκο. Ήταν μία πολύ μεγάλη εμπειρία για μένα. Γενικά για το πρωτάθλημα θεωρώ ότι είναι αρκετά ανταγωνιστικό. Για να πω την αλήθεια έχω εντυπωσιαστεί από πολλές ομάδες της Α2. Πιστεύω ότι κάποιες από τις ομάδες της Α2 είναι καλύτερες ακόμα και από ομάδες της Α1, τουλάχιστον αυτό καταλαβαίνω από την ελάχιστη εμπειρία που έχω ως μέλος της ΑΕΚ, γιατί μέχρι πριν από λίγο καιρό παρακολουθούσα τα πράγματα μόνο ως οπαδός».

Για την υποστήριξη που έχει η ΑΕΚ από τους οπαδούς της: «Περιμένω από τον κόσμο να στηρίξει την ΑΕΚ. Ξέρουμε ότι δεν του έχουμε δώσει δάφνες ελπίδας, αντίθετα τον έχουμε απογοητεύσει αρκετές φορές φέτος. Ελπίζουμε όμως ότι θα συνεχίσει να είναι κοντά μας».

Για την κατάσταση που επικρατεί στην ΑΕΚ: «Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι η διοίκηση είναι κοντά στην ομάδα. Έχει πράξει το αυτονόητο. Ποιο είναι αυτό; Να είναι εντάξει με τις πληρωμές. Από εκεί και πέρα οι παίκτες πρέπει να σταθούν και αυτοί στο ύψος τους και να φανούν αντάξιοι των περιστάσεων. Δεν μπορεί να φταίνε πάντα οι προπονητές, ούτε βέβαια και οι διαιτητές»

Keywords
Τυχαία Θέματα